RE: kreme proti celulitu (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje



Sporočilo


krogec -> RE: kreme proti celulitu (11.2.2012 18:58:20)

IZVIRNO SPOROČILO: frtalja

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]   po moje, če si tudi z navadnim oljem masiraš vsak dan, bo enak filing-rezultat kot s kakšno kremo. Važna, je prekrvavitev kože in podkožja.


se popolnoma strinjam

točno to, važno je masirat kožo z nečim čim bolj mastnim (na suho boš bolj težko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image])





Iwaa -> RE: kreme proti celulitu (24.10.2017 16:14:30)

No, da ponovno obudim to temo...

Če dam na stran vse te kreme, ki se ponujajo za celulit... vem da zagotovo pomaga zdrava prehrana, veliko zelenjave in telesne aktivnosti. Hkrati pa me tudi zanima, če je mogoče katera že poizkusila LPG Endermologijo - kot jo ponujajo http://www.rehamed.si/celulit/ Zanima me ali se splača oziroma ali je potem potrebno na te tretmaje redno hodit?




malakaja -> RE: kreme proti celulitu (24.12.2020 20:32:03)

Kreme bolj malo pomagajo, čeprav navlažena koža res zgleda bolje kot suha koža [sm=smiley36.gif] Bolj koristni so pilingi, ker se z njimi pospeši obnova kože. Jaz uporabljam piling za telo s kumarico.




Lara94 -> RE: kreme proti celulitu (25.12.2020 21:03:18)

Žal na dolgi rok nebo pomagala nobena krema, pa sem kozmetičarka po izobrazbi. Pri teh kremah je tako, da dajejo lažni učinek. Ker jo vmasiraš, se sproži prekrvavitev in odpravlja toksine iz telesa. Se popolnoma strinjam, da bi lahko to počela z navadno kremo. Lahko pa poizkusiš domači kavni piling. Zmešaš zmleto kavo z olivnim oljem, počakaš da se prepoji, vmasiraš na kritične predele. Do sedaj je meni samo to pomagalo poleg zdrave hrane in vadbe, pa sem ravno tako preizkusila veliko različnih krem. 




aceofss -> RE: kreme proti celulitu (21.12.2023 23:57:27)


IZVIRNO SPOROČILO: donat

Živjo[sm=bravo.gif]

Nimam pojma[sm=zmeden.gif], mogoče res to pomaga ampak jaz za take stvari ne dam denar[sm=smiley1.gif], imam celulit, saj ga ima vsaka, pazim kaj jem, nisem pa suha, najbolj me moti trebušček, ampak se tolažim če bom na morju plavala da se ne bom utopila[sm=smiley36.gif][sm=smiley1.gif]

Pa lep dan





https://sajeposlovnadarila.si/collections/vrecke-in-torbe
https://www.estela.si/ravnalci-likalniki

same here, raje grem na KTM kolesa




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]