matcar -> RE: Mariborčanke III.del (7.7.2009 22:38:39)
|
Evo mene! Mi je končno ratalo na RR prit. Maks je bil sprejet,vsi so nas po rokah nosli,sem samo gledala čudno.Pa kr naenkrat je lahko v svojih oblačilih-takrat ni smel bit,pa za flaško tudi ni problem,jo lahko dobi zjutraj in zvečer.Svašta! Vglavnem vsi sladki kot med,če bi jim rit nastavla,bi mi jo ziher polizali v nulo.[sm=jezicek.gif] Ga je pa prišel Dr.Lumi pogledat in je rekel,da se mu je začela leča meglit(beri siva mrena rast),tako da mu bo jutri tudi to kar porihtal,drugače bi ga čez 2 meseca spet morali mantrat,pa spet anastezija,pa bolnica,itd.Zato bo kr jutri porihtal,da ga čim manj mantrajo.Je pa bil ful živi spet,cel oddelek je bil njegov.[sm=jezicek.gif]HB,da je tašča še zraven bla,je ona z njim ostala.Sem pa šla do predstojnice,ker sem dala pritožbo za oni 2 sestri takrat,so jih takoj obravnavali in na razgovar klicali.Se mi je ful opravičevala,kot da je ona kaj naredla.Eno uro sem bila v njeni pisarni in seveda mi je dlal prav.Zato pa so tudi bili vsi tako prijazni. Nič,grem spat počasi,ker sem ful adijo,pa še ju3 grem spet k Maksu. Lepo spite! Nočka!
|
|
|
|