Madžarski vozički (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?Sporočilo


Suzikaa -> Madžarski vozički (19.4.2009 16:27:21)

Pozdravljene!

Mene zanima, če ima katera voziček kupljen na Madžarskem. Z mojim sva šla malo pogledat kak majo kaj cene in izbiro in se nama je kar dopadlo. Cene so neverjetno nižje kot pri nas, kar se pa tiče znamk pa so tudi take, ki jih pri nas nisva nikjer zasledila.

Kakršnekoli informacije oz. izkušnje bi nama prišle prav. Hvala vam že v naprej! 
Nončika -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 12:46:17)

na Madžarskem so zastopane take znamke vozičkov, ki pri nas komaj vstopajo na trg. recimo pierre cardin je baje na Madžarskem za 150€ cenejši kot pri nas. vozički kot so chicopolino so prav tako na Madžarskem cenejši ko pri nas.

jaz sem za sebe konkretno preverila Haberkornov Variosport. pri nas bi zanj na spletu dala 299€, na Madžarskem pa 219€.

zadnjič je ena prodajalka rekla v Lentiju, da zelo dosti jih hodi z Slovenije, celo z LJ.
Suzikaa -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 18:38:23)

[image]http://huncutka-bababolt.hu/images/products/thumbs/med_262-1.jpg[/image][image]http://huncutka-bababolt.hu/images/products/thumbs/med_262-2.jpg[/image][image]http://huncutka-bababolt.hu/images/products/thumbs/med_262-3.jpg[/image]Pierre Cardin PS 686 piros

No tole npr. dobiš za 260€
Suzikaa -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 18:43:25)

[image]http://huncutka-bababolt.hu/images/products/414-2.png[/image]Adbor Arte 3x3 multifunkciós babakocsi

Tole pa dobiš za 270 €!!! Meni so kar smešne cene! Sicer znamke ne poznam.
Suzikaa -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 18:45:40)

Sicer pa si kar same poglejte : http://huncutka-bababolt.hu/index.php?cat=1
(za 1 € dobiš cca. 295 ft)
Nončika -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 18:47:18)

o, suzika, potem pa ti obvladaš madžarščino. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
tele vozičke sem jaz že vse prečekirala. sprobaš jih lahko v Lentiju. malo sem brskala po madžarskih klepetalnicah in hvalijo te vozičke.

kdaj pa maš rok?
Suzikaa -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 18:59:26)

joj, Nončika, na madžarščino se res ne spoznam. Enkrat sma bla z mojim v Lentiju pa sma si tam vzela en prospekt z vozički in zdaj vem, da so otroški vozički Babakocsik [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Maš pa na tej strani vse od a do ž kar rabiš za dojenčka, tak da se lahko vsaki malo madžarščine nauči :) Tole stran pa sem našla tak,da se mi je posrečilo. Trgovina je v Zalaegerszeg in mislim da boma z mojim kar enkrat odšla tja in si znakupla kaj bova rabla.
Ej, kje v Lentiju pa si našla kako bolj založeno trgovino? Midva sma v bistvu bila v enem butiku v tisti ulici,ko so butiki eden polek drugega,samo tam je mela ženska samo od Bergon en komplet voziček+jajčka+torbica za niti 300€. Pa še eno sma našla v Nagykanizsa (zej pa res ne vem,če sem prav napisala [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]) v enem kao nakupovalnem centru, tam pa majo večjo izbiro, v bistvu je prav otroška trgovina.

Rok pa mam 2.oktobra! Kaj pa ti?
diana79 -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 19:05:17)

živijo!jaz sem sicer na sosednjem forumu,je pa sem zasledila da rabite pomoč pri madžarščini!no če kaj rabite,povem da sem jaz iz madžarske in govorim madžarščino!povejte kaj vas zanima,in če bom lakho bom pozanimala![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/sloncek.gif[/image]
Nončika -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 19:13:14)

diana79, hvala lepa za pomoč. madžarščino obvladam. mogoče celo bolj kot slovenščino.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

suzikaa, rok mam 24.10. malo za tabo. v Lentiju prav dobro založene trgovine ne boš našla. mogoče tam malo naprej od banke. tam maš kar nekaj vozičkov, če se prav spomnim je tam mela ženskica od Pierre Cardin kar nekaj primerkov. splača pa se vama iti v Nagykanizso v Brendon ali pa v Zalaegerszeg v Huncutka. kje se točno nahajajo pa pojma nimam. bom pa tem nekje poleti sigurno vandrala tam in ti povem.
Suzikaa -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 19:13:45)

o, fino diana79! S katerega konca pa si? No mene res zanima kje je kaka dobra trgovina z otroško opremo, ker midva z mojim bova ziher vse nakupla na madžarskem! Tale v Zalaegerszeg se mi zdi kar dobra ( zdaj,če majo tudi v trgovini vse to v ponudbi,kot je na internetu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]).
Nončika -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 19:16:39)

suzikaa, če rabiš pomoč pri madžarščini samo reci.
Suzikaa -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 19:24:41)

Nončika v Nagykanizsi sva bila že. Zdaj ne vem če glih v toti trgovini, ker sem pozabla kak se je trgovini reklo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

No, toto Huncutko v Zalaegerszeg pa sem našla na nternetu. Od tam sem tiste slikice zgoraj kopirala. Pa mislim, da bova šla enkrat kar v Zalaegerszeg. Sicer ne vem še kdaj. Mogoče čez kaka 2 meseca. Meni se še zdaj zdi malo prehitro iti nakupovat. Ne vem no. Saj bom vidla.

No, če boš ti šla slučajno kaj prej pa so sevede kakršnekoli informacije zelo dobrodošle [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Rok, pa maš malo za mano ja, samo sva vseeno obe oktoberski [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image]. Zanimivo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Jaz sem zdaj v 18.tednu pa se mi še nič prav ne vidi. No, malo že, samo ne še prav.
Nončika -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 19:31:42)

suzikaa, meni se že vidi. pri hčerki sem mi ta čas še ni nič vidlo. v nabavo bom pa šla pozno poleti. od male mam pretežno vse, razen vozička. pri njej smo meli rabljenega in se je kar obrabil. plus vsega je ona bila poletni otrok, ta bo pa skoraj zimski.

brendon ma tudi svojo spletno stran.
diana79 -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 19:32:43)

jaz sem doma iz szombathely-a!to je slabo uro od lentija v smeru avstrija!vem da jaz vse kupim tam,ker je ceneje kot v sloveniji!ta mesto je velika skoraj kot maribor!imaš v vse trgovine,od poceni pa do dragih!vem da drugam ne bi šla!čist vse najdeš![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]drugače živim v krškem!
Nončika -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 19:53:29)

diana, zanimivo. kako si pa pristala v krškem? seveda če ni skrivnost. lahko tudi na zs
diana79 -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 20:04:02)

ne ni skrivnost!pred  6 letim sem prisla delat v portorož!v gostinstvo!delala sem par mesec,potem sem šla domov!vmes sem spoznala prijatelje,pa prijateljic in so mi zrihtala šhikt v okolici KK!seveda potem sem se zaljubila v dolenjca in sem poroćila!in seveda ne delam več v gostilni,ampak na kmetiji!oh ti ljubezen[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image]!
Nončika -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 20:12:58)

kaj pa slovenščina? kak ti jo je uspelo tako super osvojiti? ali si jo pa znala že od prej?
diana79 -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 20:31:13)

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/pikapoka1.gif[/image]prej nisem znala!govorila sem,italijansko,rusko,pa malo angleščino!na morju nisem imela večjih težave,ker tam govorijo italijanščino!vmes sem šla natečaj slovenščina za tujce v potorožu da sem vsaj osnovne stvari naučila!sej še ne govorim perfektno imam še kake napake ampak se trudim!zdaj sem doma delam na kmetiji,kuham perem kot pridna gospodinja!letoš bom stara 30 let!drugače zdej sem imela prvi IVF postopek,žal neuspešno!jeseni grem znova poskusit!za mojo popolno šrečo manjka samo še otročiček,je pa imam slabe jajcevode in po naravni poti mi ne uspe!ampak bom poskusila,znova in znova dokler mi ne uspe!toliko za zdej,zdaj grem en film gledat(kvantum sočutja od james bonda)se tipkamo jutri!
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/muca.gif[/image]
Nončika -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 20:49:52)

diana, zanimivo. ti se samo potepaj po forumih in se uči slovenščino in seveda, da ne boš kje pozabila svojega materinega jezika. jaz sem čisto ob meji in moja mala se zdaj uči slovenščino, govoriti je pričela madžarsko, saj se mi doma med sabo pogovarjamo madžarsko.

držim pesti, da vama naslednji IVF postopek rata. da bo tvoja sreča popolna.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Suzikaa -> RE: Madžarski vozički (1.5.2009 21:02:01)

Nončika, mi lahko na kratko poveš kaj je tukaj v ponudbi? :
 
Sport babakocsi + mózeskosár + hordozó Jellemzői:- könnyű alumínium váz - újszülött kortól a mózeskosár és a hordozó használatát ajánljuk - a sportfeltét és a hordozó mindkét irányból feltehető a vázra - kukucskáló ablak a kocsitetőn - kihajtható napellenző - állítható lábtartó magasság - levehető és állítható karfa - kicsire csukható - hátsó kerekei felfújhatóak - első kerekei bolygósíthatók, illetve fixálhatók - mózeskosara gömbölyű kivitelű - bevásárlóháló - lábzsákokkal (mózes-, és sportfeltét) és esővédővel - a hordozó biztonsági autósülés is egyben; szabványa: ECE R44/04


 
Nončika -> RE: Madžarski vozički (2.5.2009 14:47:09)

IZVIRNO SPOROČILO: Suzikaa

Nončika, mi lahko na kratko poveš kaj je tukaj v ponudbi? :
 
Sport babakocsi + mózeskosár + hordozó Jellemzői:- könnyű alumínium váz - újszülött kortól a mózeskosár és a hordozó használatát ajánljuk - a sportfeltét és a hordozó mindkét irányból feltehető a vázra - kukucskáló ablak a kocsitetőn - kihajtható napellenző - állítható lábtartó magasság - levehető és állítható karfa - kicsire csukható - hátsó kerekei felfújhatóak - első kerekei bolygósíthatók, illetve fixálhatók - mózeskosara gömbölyű kivitelű - bevásárlóháló - lábzsákokkal (mózes-, és sportfeltét) és esővédővel - a hordozó biztonsági autósülés is egyben; szabványa: ECE R44/04 

športni del+košara+jajčka
značilnosti:lahko aluminijsko ogrodje-od samega rojstva naprej priporočamo uporabo košare in jajčke-športni del in jajčka se lahko da na voziček z obeh smeri-strani.okence za nadzor otročka-raztegljiva strehica-večkratno nastavljiva opora za noge-držalo za roke-otrokove se lahko nastavlja ali celo odstrani-zložen zavzame zelo malo prostora-zadnja kolesa so napihljiva-sprednja kolesa so lahko fiksna ali vrtljiva-nakupovalna košara-zaščita za nogice, tako pri športnem delu kot pri košari z dežno prevleko-jajčka je obenem tudi avtosedež ustreza zahtevi:ECE R44/04 

evo, na grobo. če te še kaj ekstra zanima samo vprašaj.
diana79 -> RE: Madžarski vozički (2.5.2009 17:42:44)

MOGOČE IMAŠ RECEPT OD "LANGOS"?že tako dolgo želim narediti pa nimam recepta!
Suzikaa -> RE: Madžarski vozički (2.5.2009 19:19:39)

Nončika HVALA!!!!!!!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image]
 
Ta bo moj, če še ga bodo meli,ko bom šla v nabavo seveda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
Nončika -> RE: Madžarski vozički (2.5.2009 20:38:56)

IZVIRNO SPOROČILO: diana79

MOGOČE IMAŠ RECEPT OD "LANGOS"?že tako dolgo želim narediti pa nimam recepta!


ravno danes smo se ga napapali. njami. danes sem preveč utrujena, ti jutri pogledam. velja?
Nončika -> RE: Madžarski vozički (2.5.2009 20:40:23)

IZVIRNO SPOROČILO: Suzikaa

Nončika HVALA!!!!!!!!! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/metulj.gif[/image]
 
Ta bo moj, če še ga bodo meli,ko bom šla v nabavo seveda[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]


suzikaa, keri točno?
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>