elyy -> RE: Majčice 2009 - 5. del (5.5.2009 11:28:43)
|
dobro jutro majčice! evo,da se vam javim učer sm mela pregled(vse ok. me je sam na uz. dala,da je pogledala..kako je tamau obrnjen....vse ok..glavico ima spodaj)ctg pa naslednjič...komi pri 38 ted. -obseg trebuha 113,+ 2kg,naslednji pregled 18.5!! mene so pa lih prej klical iz službe(da mam plačilno listo za vzet in če me sploh še zanima...)...... in nj pokličem direktorco,ker bi rada govorila zmano; seveda jo jst takoj pokličem;in mi reče-da kako se počutim,če kej hodm ven zrak(mislm kero vprašanje no) in sm ji odgovorila,da grem pred blok,k mamo take luštne klopce(sploh nisem vedla,kaj nej rečem) in,da imam v minusu 20 ur(a seveda sploh nevem od kje... in ko se vrnem nazaj,da jih bom odelala.... pa še to dopusta 14 dni starga mi je propadal pa se noben ni takrat uprašu za ure,da bi stem pokril)kok sm jezna,kera je to banda!!!!! kr kadi se iz mene kok sm jezna!!!!! sm nahiter neki pogledala,ste pisale o otroških dokladah(mene zanima,ali je možno,da doklade predam samo nase nč na moja lubija,ker itak nisva poročena,očetovstvo je pa itak priznau....pa če je možem kej tazga nardit(ker so doklade zelo višje,vrtec manjši.....)če priložim samo svojo plačilno listo???me tko informativno zanima,ker dons itak ves svet laže pa na tak način krade in iskorišča revnejši sloj ljudi!! zdej grem cunje obest se zrihtat mau,pa skolerat od te direktorce[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|