vanilla -> RE: Majčice 2009 - 5. del (27.4.2009 10:09:23)
|
Dobro jutro punce! DUDICA, ČESTITKEEEE!!!!!! BRAVO!!!! To pa je bil ekspresen porod... Verjetno res zato, ker je do zadnjega doma čakala in so tisti popadki cel dan res pomenili, da se stvari pripravljalo... Super! No, vam moram povedat, da se od danes naprej tudi jaz uradno pridružujem klubu lažnih / začetnih / oz. kakršnih koli že popadkov!! Jep, res je.... Ob enih ponoči sem se zbudila in mi je blo čudno slabo.... Vstanem in potem sem do dveh šla menda 10-krat lulat... Potem ob dveh hočem zaspat nazaj in naenkrat... bolečina čez križ in spredaj čez jajčnike in traja ene 15 sekund.... Ups, kaj pa zdej to?... No, pa se čez 10 minut ponovi..... Panika.... Pa ležim tako in do treh sem mela 5 blažjih popadkov, vmes tut kakšen močnejši. Pol pa kr vstanem, grem v dnevno in do treh tam sedim in sem mela spet popadke. Nekatere kar močne. Pol sem se spravla nazaj v postlo in čisto nič spala, ker sem skos mela popadke do petih zjutraj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. So pa bli na 10 minut večinoma, vmes tut na 5, pa pol na 15... Nazadnje na pol ure.... Pa nekateri res taki močni, da me je kar odneslo... kot bi me nek val na morju nosil - vendar boleč, hehe. Pol sm nekak v transu uspela zaspat, vendar mam vse nekam razboleno. Boli me križ, jajčniki... Kot pred menstruacijo. Pa občasno mam rahel, komaj zaznaven krč, ki drži 15 minut... Očitno še vedno rahli popadki. Bomo vidli kako bo čez dan. Jaz tut ne mislim v P vse dokler ne bodo res redni, pogosti in bolj nevzdržni.
|
|
|
|