buterffly -> RE: Majčice 2009 - 5. del (30.4.2009 10:45:28)
|
Najprej čestitke vsem, ki ste dobile male angelčke.... No, js sm bla 28. na CTG-ju pr dr.Preskarju. Da dol padeš, a on sploh še misl živet. Je čist brez volje in zdolgočasen. Ko sem prišla, me je vprašu po kaj sem pršla. Ja, ne vem, verjetno ne po kilo kruha in liter mleka. Groza. Drgač je pa reku, da se našmu sončku še nikamor ne mudi, da mu je čist lušt. Včerej mi je tašča pomagala pomit kopalnico. Sej bi blo vse ok, če bi bila brez nepotrebnih komentarjev. Zvečer sva pa z mojim še omarice v kuhinji rihtala, da bomo šli res lahko zdej te dni na svoje. Tako, da sem zečela posodo in šalčke ipd. zlagat v omarice, nakar pride tašča in mi začne zakaj sem dala uno tja, a ne bi blo bolš, če bi blo kle in tako naprej. GROZA !! Sem misnla, da bom dobila ****is. Pol ji pa moj reče, da če je že pršla gor nej bo kej koristna in ji je reku naj nama okna pomije. Je mela tok dolg nos, da se je skorej pohodila. Ampak, je začela v dnevni okna pomivat. Bo verjetn dans nadaljevala. Ne vem, kako bom prenašala njene "nasvete" okrog otročka in celotnega gospodinjstva, če mi bo non stop težila. Jo bomn kr nekam poslala. A jo ker hoče? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Krempelcek, a sem js tud tok grozna k pridm k teb. Mi morš povedat. Pozdravi svojo družinico...
|
|
|
|