|
tassika -> RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del (22.7.2009 18:23:40)
|
MM meni je lepa, glede hoje pa mene zdelujejo stopnice, med malico smo šle vn in mene je potem tako začelo bolet, da sem skor jokala v službi in to 1 uro skupaj, samo mene je gor pri rebrih nad popkom prov tiščalo bolelo in pol sem spila magnezij in je kar na lepem čez dobre pol urce čisto prenehalo in zdaj sem čisto ok. Sploh ne vem kaj bi to bilo je bilo pa grozno, če bi se lahko bi se takrat ulegla v službi pa to ne gre. Rižko, ti se sekiraš, jaz sem imela eno 80-letnico v ned. v petek grem z vami na tortico, v soboto imam drugo 80-letnico in v pon me bodo vagali, me je že zdaj strah, ker moja pa res tečnari, če se preveč zrediš. Ti kar jej tortice, pač malo pa moramo grešit, jaz sem danes tudi navihančka. Njami bučke, midva sva jih imela zadnjič, samo nafilane z zelenjavo in tuno in potem gratinirane v pečici, dons sem pa boklj brez idej je bila pa solatka, pa paradižnik in pa cordn blue, v tej vročini mi ne paše ne kuhat ne jest, sam vodo bi pila. Ok potem velja btc, takoj ko pridem tja te pokličem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|