Kepica83 -> RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del (12.10.2009 7:09:24)
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba Kepica83 čisto te razumem, da te je groza glede na to kar si že dala skozi, pa vseeno poskušaj kar se da pozitivno, ne se obremenjevat... glej paziš nase in svoje dete v sebi, če je kakšna višja sili nobena ne bo mogla nič vplivat. Pa glede na to, da ste že tako daleč prišli je res mala šansa, da bi bilo kaj narobe. Tako, da umiri se, božaj trebuščeka in se veseli, ker bosta jutri spet videla svojo štručko, ki pridno raste in se razvije. Glede brcik pa jaz skor ne verjamem, da katera čuti že tako hitro. Jaz sem prvič v 19. tednu, pri drugi nosečnosti pravijo, da je prej, samo to 13, 14, 15 tednov je pa verjetno bolj prebava in raztezanje in ne prave brcike. Še malo pa jih boš tudi ti deležna. Naj ti še zaželim lep pregled, poln lepih pogledov na bebico in glej da boš poročala. Smo v mislih s tabo!!!! Njalepša hvala moja biba! Sem prišla na hitro pokukat,preden odšibam na fax. Pa si mi zeeelo polepšala dan. Hvala ti. Lupčka se vam javim ko bom konec s pregledom. Tam po 12 uri bom šla k g. čE NEM MOGLA DO PCJA BOM SONČEKU JAVILA. ups velike črke. Nimam časa še 1x pisat. Sorry punce[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|