|
malaMravljica -> RE: **** V pričakovanju + **** - 2.del (24.6.2009 20:14:31)
|
o neeeee Rizkoo. Sedaj se mi pa tako smilis, ma ubozica. Saj to se res pojavi sam v nosecnosti, pa dieto dobis, ki pa se je mores drzat, ker drugace bi otrok lahko baje pretirano rastel a ne. Ni prijetno, ker pac ne smes vec nobenih sladkarij, sam ce se bos drzala bo vse ok. Pa glej, saj imas sam se 3 mesece, to bo slo tako hitro sedaj. Joj, pa poglej vsaj mal z druge strani, z dieto se pa redila ne bos in pol ti ne bo treba spehca zgubljat takrat, ko bomo me svicale s sportom spet za lep trebuh in ritko. Daj, vsaj psokus tko gledat. PA takoj na entu dobi dieto in jo upostevaj. Ej, pa par oktobrk ima tudi probleme s cukrom, bi ti znale kaj povedat. Ce prides pa na inzulin pa tudi ni tako hudo kot se slisi. Jaz sem si tudi dajala vsak dan inekcijo v trebuh takrat, ko sem imela nogo v gipsu - vec kot 2 meseca. To naredis tako pocasi, da niti cutis ne, da si dala inekcijo si, reeeees verjemi mi, jaz sem antitalent za kaj takega in nisem res nic cutila, sam tekocina je mal zapekla, pa res ni sile. ups, sorry za barvo. Sem sla prebrat tam ko si napisala katero bos vzela in pol kar tako narocila. Pa zame se nisem mogla odlocit in pol sem kar na slepo eno od modrih.
|
|
|
|