Alenka_ -> RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) (15.5.2009 18:38:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Tle zraven je en blok.... in v tem bloku živi ena gospa.... v bistvu je živela tle še preden smo mi prišli... In mimo tega bloka sem jaz v miru hodila 12let.... zdej zadnje cajte, me pa ta gospa vsakič, ko grem mimo, z balkona dol oblaja.... no - prijazno ogovori... ne vem, al ima senzor al kaj?? Enkrat vpraša: "je lep dojenček?" Ja, itak, da je lep... drugič: "o, vas pa nič ne zebe"... sem glih prišla z laufanja in sem bla v kratkih rokavih... danes: ""kam gremo?" Kam gremo? Gremo????? Sem bla kar tiho in šla naprej in se delala, da ne slišim... ona pa: "No?" Sem samo roko potem dvignila v pozdrav.... Sej gospa je prijazna in verjetno osamljena, ma meni je odveč... Meni se ne daaaaaaaaaaaaaaa.... me ne zanima in mi je odveč... pika konec. ha ha Lara tudi mi imamo eno tako ja... živimo v istem nadstropju in pomoje tudi ona čaka pred vrati, če bo šel kdo mimo... in vsakič, ampak res vsakič vpraša "kolk pa je Sara že stara?" in naslednji dan "ja miška, kolk si pa ti že stara?" in tretji dan ne boste verjele - isto! poleg tega me VEDNO sprašuje "ja kam pa greš?" ali pa če sem brez Sare- "kje pa je Sara? kolk je že stara?" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] in naj dodam še češnjo na vrh smetane: " se nikol ne vidmo... ko da vas ni tu" haloooooooo? pa ni stara pomoje niti 60... ampak vedno vljudno odgovorim in po hitrem postopku šibam dol po stopnicah...
|
|
|
|