Lara Croft -> RE: Septembrski sončki 2008-6. del..... :) (1.5.2009 10:59:55)
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....današnji pregled pri pediatru..... kri OK...HB 131, zadnjič 128...... urin...OK, tiste pikice...bi lahko bile od vročine al pa takrat, ko se je ful potil....., norice niso....tudi nobena druga bolezen... Je rekla, da edino kar bi bilo je neka viroza...kaj pa...pa ne ve.. Tudi buši ga ni več bolel, ko ga je prijemala.... Aja, pa uspelo mi je vrečko namontirat....sploh ni taki problem...pri fantkih mislim...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image] Ma sej se bo vse poštimalo..... kmalu.... [sm=bravo.gif] Vrečko pri fantkih se mi zdi,da sploh ni problem naštimat.... veš kake sem izvajala, da sem dobila pri Lari dve kapljici... hahaha no bomo na liniji...katera bo prva šla ... Ma kaj pa vem, če vse pravite, da je prenizko..... jaz bi tudi eno višjo.... pa rada bi dve, ki bi bili dolgi 140, ali vsaj 120cm, tako, kot je ena stranica posteljice.... Stranica pri glavi je iz polnega lesa in tam ne bi dala... bolj me moti, ker se ji nogica zatakne med rešetke - tudi nižje dol...
|
|
|
|