mate0ja -> RE: Ljubljana vrtci ZBIRAMO PODPISE za nove oddelke (28.10.2009 14:36:51)
|
to pa prvič slišim da te lahko kr tko prerazporejajo...če ne napišeš da želiš tud v to enoto pol te oni ne morejo prisilit,lahko te sam vprašajo če želiš jo dat v to enoto. Ne pusti se da te vržejo dol s čakalne liste,mogoče je pa njihov namen. Res se ne pusti,pejt osebno tja in tud rečida boš počakala, ko bo kej frej v taki enoti kot si napisala da si želiš. Če te vprašajo ja a ne rabite varstva se zmisli da je pač glih ena prjatlca brez službe ostala in jo pazi in ker že išče novo službo ne veš kolk dolgo bo še lahko tako al pa kaj podobnega,ne rečt da da jo maš pri privat varuški. Dejansko jim nisem dolžna popolnoma nič razlgat kje je trenutno malčica v varstvu. Bolj se mi zdi, da morajo oni meni razložiti po katerem členu katerega zakona oziroma po katerem pravilniku imajo oni pravico otroka prestavljat v druge enote. Jest sicer že kar nekaj časa nisem pregledovala zakonov in pravilnikov, ki urejajo področje vrtcev, tako da ne bom napamet govorila. In dejansko sem vprašala kje lahko preberem, da imajo pravico prerazporejati v druge enote in gospa ni vedela. Od mene zahteva pisno zavrnitev, da bo lahko oddala mesto naprej ampak sem ji razložila, da je ne dobi dokler ona mene pisno ne obvesti po katerem zakonu oziroma pravilniku lahko mojega otroka utaknejo kamor se jim zahoče. Sicer sem zaradi tega sama s sabo skregana, ker se zavedam, da dokler jaz ne zavrnem ne morejo mesta ponuditi drugemu, ki ga mogoče zelo potrebuje in bi ga z veseljem sprejel, vendar moram tud zase poskrbet in kljub zavrtnitvi ostat na čakalni listi, ker mi edino to prinaša prepotrebne točke za vpis naslednje leto. Na žalost je tako, da delam škodo nekomu drugemu, zato da se lahko borim za svoje pravice. Pa taka pravna država. Namesto da bi se ukvarjal z ureditvijo zadostneh mest v vrtcih za naslednje leto na premeten način pucajo sezname, zato da se bodo lahko širokoustl, da so spucal čakalne vrste. Za zjokat.
|
|
|
|