piskot -> RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del (20.5.2009 20:17:15)
|
moja puncara spi, od atija razgrajac pa se nekaj naklada v sobi. bomo videli koga bo prej zmanjkalo, atija ali sinkota. kaj samo se jaz nimam dekce? jo moram it cim prej kupit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. a majo rozaste tud? ajvi super, da ni nic hujsega. boste cez 2 dni ze kot rozice. balonchy jaz ima za martina skoraj vse cunje iz next, ana jih ima pa tudi ze precej. in so ful dobra kvaliteta. pa se poceni je. ceprav, na tej strani, kjer zdaj lahko narocas v slovenijo so cene drazje za cca. 2-5 eur po komadu, ker imajo anglezi za svoje otroke brez davka, za ven pa z davkom. ce imas moznost, se ti ful bolj splaca da ti jih kdo tam nabavi. meni so jih zdajle starsi pritresli, 3 gromozanske vrece za 300 eur. se cevlje sem tam nabavila. enkrat sem se poskusala logirat, pa mi je cist lepo uspelo, samo spodaj moras izbrat slovenijo, kot se spomnim, na next.co.uk se pa ne mores, ker moras imet naslov v angliji za to. surf kremo od avene se kupi v lekarni. vem pa da so zenske od eucerina tudi ful kupovale. niso pa ravno poceni. kolumbo ooooh, sem ti fous da je to za tabo. jaz imam v spalnici ze odkar smo se oktobra sem preselili tako stalo, da me je kar sram. ko odprem omaro vedno kaj ven pade. sam enostavno ni casa. pa ful imam manj omar kot v prejsnjem stanovanju, pa vse te cote od martina k jih zdej sparam ... ma en kup ene sare. sem pa nosecniske hlace oddala, tko da zdej mal vec placa je, sam red bo treba enkrat narest. piknik nic ne obljubim, 13. gremo na morje, en teden prej imata pa moja starsa RD in bomo verjetno praznovali.
|
|
|
|