Obdobje poškodb (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci



Sporočilo


mika -> Obdobje poškodb (7.5.2009 11:05:09)

Pozdravljene....

V zadnjem času ima naša pupa precej smole. Najprej si je presekala brado, da smo šli na šivanje in je ni nič izučilo. Še naprej se ji mudi, opozarjamo jo na kaj mora pazit, ampak to je tako kot, da bi govorila steni. Pol se pa zaderem, da odmeva po celi vasi....začela se je muvat okrog gugalnic, ko se kateri otrok guga. cel vikend sem jo opozarjala, ko je hodila okrog gugalnice, medtem ko se je njen prijatelj gugal.

V ponedeljek v vrtcu je  se je fejst gugala, pol pa je nahitro hotla dol, tako dajo je lopnila po glavi in ji je zrastla buška, kot knedl. Naslednji dan se je gugala ena duga punčka, naša pa v tistem mimo in jo je gugalnica spet udarila, tako da ji je presekala glavo v predelu za ušesom. V dveh dneh je dobila dva udarca v glavo in to z leseno gugalnico. mož jo je peljal v bolnico na slikanje, hb ni bilo nič počeno, šivanje pa tudi ni bilo potrebno. 

V vrtcu so potem poskrbeli za novo gugalnico ...to je itak druga zgodba. sicer ne krivim vzgojiteljice, ker vem da se trudijo pridobit bolj varna igrala, ampak njihove prošnje grejo mimo pristojnih. Sedaj smo se tudi starši združili, tako da se bo moralo premaknit nekaj v tej smeri....

V glavnem men je slabo od strahu kaj bo naslednje. Komaj čakam uro 11:30, in upam da ne bo klica iz vrtca, da je bilo kaj narobe, ker se takrat že odpravljajo k počitku.

Naša pupa drugače ni nerodna, ampak ne vem kaj se dogaja zadnje čase....zaletela se je v vrata z usti, včeraj je malo manjkalo, da bi se zaletela v rob psičkinega boxa.....jaz sem čist adio.

Stara je 4.5 let...verjetno tud  obdobje poškodb mine[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Malo tolažbe prosim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




bskrle -> RE: Obdobje poškodb (7.5.2009 11:24:28)

Ja, mine, lani si je ena naša presekala ustnico, druga pa jezik.
Se vse zarastem, samo mamice nas je pa vedno malo strah




Stran: [1]