Krst in poroka?? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...



Sporočilo


suminjam -> Krst in poroka?? (12.5.2009 13:47:03)

Pozdravljene.


Tiste ki ste imele krst in poroko skupaj in ste imeli malo več povabljenih, bi vas prosila če se da kateri opisat ta dan ki ste ga preživele, kako je vse supaj potekalo,koliko ste imeli povabljnih,ste imeli živo glasbo, kdaj se je vse skupaj začelo, ste se fotografirali???

Pišem pa zato midva z partnerjem bi imela krst in poroko skupaj pa bi imela kar malo več povabljenih pa prosim za vaše izkušnje in nasvte kaj  je dobro in kaj ne, vem da je to najina stvar,ampak kakšen nasvet pa zmeraj prav pride.




bskrle -> RE: Krst in poroka?? (12.5.2009 13:58:12)

Sama sem bila na taki poroki, vse isto kot na običajni, le otroka so še krstili.




mojamura -> RE: Krst in poroka?? (12.5.2009 14:23:44)

ja meli smo 170 ludi....začelo se je nekje ov 12.00 ko so me svati načelu z ženinom prišli na dom iskat. ob potem smo šli na kosilo Ž(Žtu so bili samo res ožji sorodniki) potem na civilno in nato še cerkveno poroko, na kateri je bil najprej krst najinega sina. fotkali smo se meli živo muziko pravim cca. 170 svatov, to je bilo leta 1998 - a je šel zakon 2 leti zatem po gobe.





suzy85 -> RE: Krst in poroka?? (12.5.2009 15:34:07)

prijatelja sta imela poroko s krstom. celotna poroka je potekala kot vse ostale (klicanje neveste, civilna, cerkvena poroka), le da je župnik med cerkveno poroko še na hitro krstil otroka. je pa otroka cel dan imela v varstvu sestrična, nič starša.




Ivanča -> RE: Krst in poroka?? (14.6.2009 22:58:34)

Hej, malo pozno odgovarjam, pa mogoče še nisi poročena tako hitro[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Sama sem imela tako varianto....[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]je bila takrat stara 3 mesece in polno dojena, pa ker sva prej že 10 let skupaj živela, pa itak nisva taka tipa.....sva preskočila ceremoniale v smislu po nevesto, pa šranga al kaj se že reče.......

Ob 12.00h smo se dobili pred cerkvijo, kjer je bila civilna poroka, v cerkvi cerkvena in krst, 2km stran pa kosilo s pričetkom ob 16.00h. Potem pa malo žive muzike v obliki starinskega benda (kontrabas...), metanje šopka....v glavnem, četudi smo začeli čez dan, se je, ko je pričel dj z muziko ob 21.00h, lepo razvilo v super žur do 5.00h.

Ampak glavno je, da sva v gostilni, ki ima tudi sobe, dobila sobo, in tu je našo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]čuvala varuška (ena prijateljica moje sestre). Brez te ideje, ki sem jo pobrala na RR[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image], ne bi niti približno uživala toliko kot sem! Tamala je bila lepo gor pospravljena, spala kot ubita, in sem jo hodila samo dojiti. Ker vsi bi ti jo čuvali eno uro, potem bi bila pa tvoja skrb, pa še razdražil bi jo ves hrup in vse.

Glaven nasvet torej: Dobi si varuško! Aja, pa čimmanj vožnje in ostalega kompliciranja......verjemi, da je ena podeželska cerkev čist fajn, za zunaj pa šotor najameš za civilno, pa čimbližje gostilo najdi!


Lepo poroko in krst ti želim[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]


p.s.  Nad mano so se drugače prav "zgražali" kaj bom varuško plačevala, mi bo pa že en čuval tamalo....na koncu so pa vsi rekli, kako dobra ideja[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]




DrustvoPaviljon -> RE: Krst in poroka?? (15.5.2018 21:02:14)


IZPOSOJA ŠOTORA VRTNI PAVILJON. 5x8.m (40m2)
Izposodite si lahko ŠOTOR VRTNI PAVILJON. V Beli sivi barvi.
Šotor je primeren za piknike,fešte…
Močno kovinsko ogrodje.
Dimenzije 5.m x 8.m = 40m2
Višina špice 2,70.m.
ŠOTOR JE LAHKO ZAPRT IZ VSEH ŠTIRIH STRANI
( STRANICE SE LAHKO SNAMEJO IN JE POLJUBNO ODPRT)
LAHKO IMATE TUDI SAMO KOT STREHO.




Stran: [1]