lunica77 -> RE: Majčice 2009 - 6.del (29.5.2009 14:49:32)
|
kako pa izgleda ta Merlo? mene je pregledal nek manjši, malo sivolasi, sicer zelo simpatičen in prijazn zdravnik, me je pa bolelo za umret in sem prvič pomislila da EA .Sicer ko me je pregledoval če sem kaj odprta me ni toliko bolelo , potem pa je rekel da vidi da imam malo belega toka ( čeprav na hlačkah nisem opazila nič) in da mi bo dal neko tekoćino noter, no in ko je zlil to noter sem pa vse zvezde videla, prav babica je morala pridet in me držat ker sem skoraj ušla iz mize..ven sem prišla zelena in objokana.tako da sem po eni strani kar vesela da še ni in da moram čakat na ponedeljek, ker so me čist prestrašili.pa drugače imam zelo velik prag bolečine in vse, ampak to me je pa tako bolelo in skoz razmišljam samo o tem. Kat Mat...kako pa je s tvojim otekanjem?zadnjič sem zasledila tiste 2,5 kg vode v enem dnevu!!?? groza..upam da si bolje. aja...mogoče veš..je za EA nujno it na to neko predavanje ki je ob petkih ali jo lahko zahtevaš tudi ko prideš rodit in nisi bil na predavanju?
|
|
|
|