zirafa76 -> RE: Februarke 2010 (16.9.2009 21:09:34)
|
Pozdrav[sm=bravo.gif] No, midve sva sami..sem prejokala danes ful, pa še ti hormoni...[sm=smiley19.gif]tako da so bile obilne padavine, za konec pa sem še glavo udarila v rob omarice, kar mi je pustilo veliko napihnjeno brazgotino...[sm=smiley13.gif] Moj možek je sicer še v Evropi, tako da ga bomo videle 5.oktobra v Kopru[sm=bravo.gif], ampak samo za dan...Sem povedala, da je na križarki??[sm=smiley1.gif]Ker so mu ponudili odlično pozicijo, ki se jo ne zavrne kar tako v današnjih časih[sm=smiley13.gif]sva se odločila, da poizkusi, kako bo in kako bo funkcioniralo...če ne bi bila noseča, bi šle seveda na ladjo za par tednov..tako pa, drugo leto..[sm=smiley1.gif] Ampak je že povedal, da ne ve, če bo zdržal..ker nas preveč pogreša...in denar sicer je pomemben, ne pa na račun družine..ahhhh[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]..res mi manjka... V gllavnem, sva same, greva seveda v SLo za par tednov, pa na morje malo..[sm=smiley1.gif]..da se zamotiva....In Izabela je tako srečna, da greva okoli...[sm=smiley36.gif]po mamici..[sm=smiley36.gif] Astralis..hehe.[sm=smiley36.gif]..kako vem, o čem govoriš...Midva sva vsem povedala, da ni nobena Izka, Izabelka, ampak Izabela...in ko slišim na igriščih vse na ko, ka, me kar strese...[sm=smiley36.gif] Bili83...ne vem, če poznaš tudi, ampak midva poleg Toysa hodiva tudi v BabyOne... In je res, veliko je vse ceneje....[sm=bravo.gif] Kar se previjalne tiče, smo mi ravno v BabyOne kupili predalnik, ki ima zgoraj še previjalno površino in to veliko[sm=bravo.gif], ki pa se jo kasneje samo odstrani in ostane lep predalnik, no omarica, kjer ima Izabela vse stvari..lepo prostorna...[sm=bravo.gif]..in zelo pomembno..je stabilna in masivna, ker je tudi mene zmrazilo, ko sem videla nekatere kose v Slo..ali tukaj..kar je bilo ful poceni, je bilo zelo krhko ...[sm=zmeden.gif]... Mamica37..mi v družini imamo tako starostno razliko..33, 23, 9, 7[sm=bravo.gif]...pa nam je fajn....[sm=smiley36.gif]...no, moram pa mamo vprašat, kako je njej[sm=smiley36.gif].... nič, imejte se.. pa čestitke za vse preglede..[sm=bravo.gif]
|
|
|
|