Kati81 -> RE: Februarke 2010 (16.10.2009 8:41:18)
|
Uf ste pa včer napisale. Sem rabla nekaj minur da sem vas prebrala. Plenice: cela doktorska naloga preden smo odkrili ene k so ble ok. Je imela občutljivo rit k ne vem kaj. Najprej smo štartali s Pampers newborn, super, ko so pa postale premajhne pa navadne pampers iz špara (katastrofa), pol dm - vnetje, muller - vnetje, pol smo nekaj časa uporabljali fixies, pa so ble ok, sam ko si jo držal pod ritko, tko da si tiščal na plenico je zmer prepustila, na koncu smo pristali na pampers activ fit- te so pa zakon, niso spustile, ni blo vnete ritke. So pa res najdražje, ampak nič zato sam da je ritka srečna. No zdej smo že od aprila brez plenic podnevi in ponoči tko da je sploh fino. Naša je tud ponoči pila k žolna, 4 flaše po 330ml, pa pol pr letu pa pol smo ukinli, to pa tko da smo flašo zamenjali, namesto navadne TT flaše smo dali magični lonček, in eno noč je tečnarla, pol je blo pa ok in tud manj spije, nardi kakšen požirek in to je to. Sem o tem govorila tud s P in je rekla da mormo ukint, ker ni dobro za mehur, da ponoči tok dela, da more mal počivat, priporočam tud ostalim da to razvado piitja opustite, k je sam crklanje. Voziček: še dobro da mi je to prihranjeno, čeprav je pa lepo gledat mal vozičke. Nosečniški pas za avto: ja sem ga gledala, sam mislim da se da tud brez, v prvo ga nisem imela. Jaz si potem ko se že pripnem razljahljam spodnji del pasu pa čist nizko si ga dam pa je ok. Drugače vzameš pa eno zaponko za vrečke, tisto plastično veliko in jo pripneš na spodnji del pasi tik pred zaponko in se pol ne zategne, mislim da ima ta pas pikapolonica za 40E. Jaz bi prej rabila nosečniški pas za trebuh ker baje full pomaga pri dvigovanju, pa da hrbtenica ne boli. Izkušnje?
|
|
|
|