smuki -> RE: Februarke 2010 (16.8.2009 13:50:21)
|
Ojla babike! Ko smo že pri res čudnih odzivih, sva tud midva doživela en hladen tuš in sicer sva hotela to lepo novico nekaj časa zadržati zase, sploh po tem, ko sem imela v 5. in 6. tednu rjave izcedke. Odločila sva se, da bova povedala po NS. Vendar sva ravno zaradi tega, ker sem morala v bolniško povedati prej. Ko je moj povedal svojim staršem me ni bilo zraven, vendar je bila reakcija taka, da so bili baje vsi tiho, le tast se je tašči smejal, da bo stara mama (ful hecno). Me je ta novica tako prizadela, da sem se kr mal umaknila od njih. Vendar sta očitno potrebovala mal časa in sta potem to lepo sprejela. Poleg tega pa je še ena sestrična (ki pa na žalost ne mora zanosit) prav grdo obirala naju, češ da ko bo ona zanosila, da bo še isti dan povedala vsakemu, ki ga pozna in da se ji zdi skrajno butasto, da to skrivava. No, pri vseh teh dogodkih me ni bilo zraven - še boljš da ne, ker bi me verjetno še bolj prizadelo, kot me je sicer. Imam pa hvala bogu vse ostale člane familije in prijatelje, kateri so že seznanjeni z novičko, ki so blazno veseli - in to me drži gor. Če pa bom zbrala pogum, bom pa jutri v službi povedala. Je že res čas, ker se mi bušek že prav lepo pozna in ga bom vsak dan težje skrivala. Drugače se pa poleg utrujenosti po novem spopadam z zaprtjem (sej od tega se mi verjetno še bolj pozna trebuh). Jem isto kot sicer, pijem donat... ne gre pa nikamor. Koliko ste se pa že kaj zredile do sedaj? Jaz imam kak dan kg več kot sem začela, včasih več, včasih manj. Grem zdaj še na hitro mal pospravit, pol pa na piknik. Lepo nedeljo!
|
|
|
|