zirafa76 -> RE: Februarke 2010 (11.9.2009 16:14:25)
|
Pozdrav, samo na hitro.. sem videla tele debate o avtosedežih... Midva sva v trgovini imela ful debate, ker imamo Romerja od 9-18 kg v avtu, lupinico še od prej, pa sva kupovala še en sedež za drug avto, ki ga bo Izabela koristila sedaj in kasneje, ko se mali preseli v večjega...da ne kopujemo dveh avtosedežev..[sm=duda.gif]...tudi jaz sem najprej hotela tega od 18-35kg, pa nam je prodajalka razložila sistem teh sedežev in je baje zelooo pomembno, da kg pašejo in da otroka ne dajemo v večji sedež, dokler ne ustrezajo po kg in velikosti....tako da sva na koncu kupila Romer, od 9-35 kg, ki ga lahko uporablja že od sedaj, pa vse do konca, ko bo šla do jahača, tisti kao podstavek..[sm=smiley36.gif]kasneje, ko pa selimo [sm=duda.gif] iz jajčke v trenutni Izabein sedež, pa gre v tega novega...[sm=smiley36.gif] komplicirano, ampak ker ste omenjale varnost.... Se tudi meni zdi, da je Izabela še premala za tega, kot ga ima sedaj tvoja Kati81....ampak vsak otrok je drugačen..če že paše tja, je kul....[sm=bravo.gif] papa
|
|
|
|