afnica mala -> RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del (8.9.2009 11:54:36)
|
IZVIRNO SPOROČILO: jolly123 Lučka joj samo da se je dobro izteklo, verjamem pa da ti je zastalo srce. Afnica kaj pa je narobe če ma pri vsakem obroku žlico, vsaj pri tistem ki se je z žlico. Naš jo ma, pa tako več poje in mu je zanimivo, da lahko še sam zraven malo paca. Mah ne vem jaz mu kar pustim, vem da je moj foter skor živčni zlom fasal ko sem bila na obisku in je videl kako ga hranim, ampak se bo vsaj prej naučil sam jest. No naš škrat je šel v vrtec je rekla vzgojiteljica, da bi danes že tam spal, ker je eden izmed bolj pridnih ( sej ne morem verjet, MOJ Taj eden izmed bolj pridnih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ), če bo pa panika, me pa pokliče. Upam, da bo šlo, ker danes je spet dost siten, ker zdej že ta drug zob raste in sploh ne ve kaj bi sam s sabo. jolly- saj ne mislim, da je to slabo, sam se ne morem pripravit, da bom imela ofrajhane stene[sm=smiley36.gif], pa mal me skrbi kolk bo pol pojedla ( da ne bo odprla ust)- mislim, da me je punca v teh preteklih mesecih tolk prestrašila s to hrano, da bom do 15 leta skrbela kolk je[sm=smiley36.gif]. Vem pa, da edino tako se otrok nauči samostojnega hranjenja.
|
|
|
|