irma78 -> RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del (30.6.2009 23:51:42)
|
Čer, evo mene na hitrico preden odjadram med rjuhe. Sem imela po našem čveku še kar pester popoldan. Smo šli med drugim en zasebni vrtec pogledat in mi je zelo všeč, samo kaj ko je tako odročen. Bo treba ornk premislit, preden bomo podpisali pogodbo. Se bo treba pa ta teden odločit. Mislim, kakšen pressure. Pa v Massu sem si ene natikače privoščila. So bili sicer samo 20% znižani, samo sem res nujno nove potrebovala, tako da sem se kar na hitro odločila. Drugače pa Goga, jaz tudi mislim, da ti razen osebnega dokumenta in kartice drugega ni treba imet s seboj, da prekineš poslovanje z banko. Je pa res, da ti znajo kakšne stroške obesit. Daj res, za vsak primer raje prej pokliči, da ne boš zastonj hodila. Jaz moram tudi ugotovit, kaj je vse potrebno, če hočem dobiti izplačilo od skladov, v katere sem vlagala. Bo treba jutri malo naokrog poklicat. Upam, da če ne hočejo kaj posebnega, da bi to že jutri uredila, ker grem že v center. Sem zmenjena s sodelavko na kosilu. Aja, Laknerš, imaš z.s. Toliko iz moje strani za danes, pa se spet jutri kaj beremo. Lepe sanje vsem! Irma
|
|
|
|