|
BarbaraGS -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del (8.6.2009 13:12:13)
|
Moram se zjokat! Danes sem malo prej zivcnega fasala. Se dobro, da je teta prijela tamalo, ker jaz nisem bila sposobna nicesar. Me klice moz, da je pes skocil skozi okno. Pozabil je odprto in mi zivimo na visini najmanj 6 metrov. Mene je kap. Rekel je, da so ga klicali in da lezi tam pod drevesi. Mene ni, on nima avta ker je fuc...veterinar ni hotel prit tja, ker nas ni bilo. Nisem vedela kaj naj. Tresla sem se in tulila, ker je zame pes clan druzine in nisem mogla kaj da nebi razmisljala kako mu je biti sam v bolecini. No, moz je uspel priti do njega, ga pobasal v avto in sel v Grosuplje na veterinarsko. Me je nato poklical z vprasanjem: imava midva psa ali ptica? Nic mu ni. Verjetno bo kaj pretegnjeno, natrgano ali v najslabsem primeru strgano. No, sej ze to ni macji kaselj, ampak vsaj zlom in notranje krvavitve ni. Kaj je se bo pa videlo v par dneh. GROZAAAAAAAA vrat bi mu zavila. Tri tedne me ni, pa ne ve kje se ga glava drzi, ta moj moz!!!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]
|
|
|
|