|
simonakr -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del (5.6.2009 7:57:34)
|
Jutro Naša se je dons zbudila najprej ob 2.30 pol pa še ob 6 in ni hotla nazaj zaspat, pa je blo treba vstat; no zdej pa spi na kavču ko bubica [sm=zmeden.gif] Ej a se je vam tud to že kdaj naredl da več ko mali poje hitrej se zbudi?? Pri nas je tole že ene par dni tko. Prej ko je man pojedla je spala do zjutrej, zdej ko več poje se pa obvezno zbudi vsaj 1x ponoč [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif] Claud vem kako se počutiš! Mi smo meli to prejšni teden skori vsak dan - no ja postla samo enkrat, pol sm pa mojga sterala v mullerja po plenice zdej je pa ok. Čeprov morm rečt da so pa men te active baby čist ok. Zaenkrat še nč ne pride čez, je pa res da mam za ponoč eno cifro večje. Majchy kak cortek.[sm=9nebesa.gif] Jest sm šla pa včeri spat že ob 9 zvečer, sm bla čist zgonena, dons je mal bolš čeprov glede na takle vreme bom dons spet čist fuč - beri zaspana, depresivna, ... Urša - [sm=bravo.gif] za kopalke. Jest mam tud ene v Lisci ogledane, k so mi ful všeč, pa so tud dokaj drage, tko da jih grem na razprodaji kupit! Zdej grem pa kavico do konca spit
|
|
|
|