|
MIHAILO -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del (5.6.2009 10:14:46)
|
DOBRO jutro.mi smo lepo spali do 8h ,MIHAILO zdaj nadaljuje s spanjem,jaz sem pa pred tem posesala zdaj sem zajtrkovala in vas lahko berem in komentiram...no no pa zacnimo...[sm=smiley36.gif] MAXI -mi smo tudi imeli nekaj bolj neprespanih noci,dosti zbujanja je bilo in sitnarjenja,ampak je ze bolje...upam,da bo tudi pri vas... SALT upam,da se kmalu pozdravis,sam si boga a te fejst boli[sm=zmeden.gif]...Merice pa imate lepe...kako je pikica delovala ,upam,da niste imeli reakcij... MAYCHY hana je cukrcek[sm=9nebesa.gif] CITA[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] PUPKA tut nas se smeji na glas in me kr gane do srca...pa tudi mene cuka za lase oz ko las prime tko potegne da mu v roki ostane[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]zato mam skoz cop,da jih ne prime[sm=smiley36.gif] URSA super za kopalke BIRDY[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] AJVY skoz je kaj narobe[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]evo da bo vse ok posiljam[sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka2.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif][sm=pikapoka1.gif] BOMA v c&a so te kupljene...naklon v lezAlniku ima dvignjen ampak je hrbtenica v ravnem polozaju tko da lezi...v vozicku vcasih v kosari malo dvignem ampak je bolj v lezecem... BARBARA GS kako ste
|
|
|
|