|
BarbaraGS -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del (5.6.2009 12:05:00)
|
Joj punce danes ste pa dejavne :) RA: mi tudi hodimo v bezigrad in ker se zvijamo nazaj in krcimo rokice zaradi joka, se moramo nosit v fetus poziciji in stegovat rokice. Sicer ni nic hujsega, ampak ker imamo v druzini probleme s hrbtenico, je boljse, da je preventiva kot pa kurativa. Mlea: ja za kopalisca, terme....ce je kje kaksna stran in seveda za morje. Nasa tako uziva da bi jo dala v obroc, pa ne vem kam lahko grem plavat z njo. Pamperske so tudi nam active baby spuscale ponoci, ker se ne previjamo. Za cez dan so vredu. Tako imamo ponoci fixies in simply dry, za cez dan pa active baby, active fit in huggies. Nasi HB vse pase na ritko. Kaksne pa imate ve...tiste ki nimate pampersk? Porod je bil super. Med popadki sem kar zaspala. Nekaj sem dobila, sam n vem kaj. Svecko pa se nekaj v zilo, ki pa je delovalo samo ce si imela zaprte oci in si se sproscal (takrat sem med popadki spala). Drugace pa je moj bil ves cas z mano, dihal z mano, me bozal, dajal obkladke... Maske nisem htela mi je delala slabo. Na koncu pa je bila ena babica, ki je navijala, ena mi je drzala nogo drugo moz, ena je skakala po trebuhu in ena me je sminkala :)Moj ni hotel nic gledat, se popkovino ne odrezat...je tudi bolj obcutljiv hehe. Je rabu kaksen mesec da se je navadil drekec previjat in se zdaj je raje, da ga jaz.
|
|
|
|