blaža -> RE: Februarski sončki 2008 2.del! (30.10.2009 7:26:16)
|
dolenjka tale vaš fant pa res hitro raste! [sm=bravo.gif] blacky, ja tole je ful nalezljivo. Blaž je mel enkrat ma smo na srečo rešli že preko vikenda, ni blo hudega. no lahko, da je fasal samo kak prepih. Sem pa mela to jaz kot majhna in je tudi moja mama od mene potrefla, da še oči ni mogla odpret.[sm=smiley36.gif] mi smo tudi danes lepo doma. Matija še spi, jaz pijem kavico. že študiram kaj bom za kosilo. Nardila bom tenstano kislo zelje, piščančje meso in krompir za moje, pa še buhtlje mam namen spečt z mojo pečeno slivovo marmelado.[sm=smiley1.gif] Zgleda, da bo spet lep dan. Popoldne gremo v Izolo, peljemo Matijo še malo k nonotu in noni. Bo ostal do nedelje, v mes pa še skočimo na grobove v Kp in v Izoli. Jutri mam pa bisvit za eno lepo tortico za spečt, v nedeljo zjutraj jo pa še dokončam, krema pa to,... Drugače je pa Blaž ok. Ni več nič bruhal in je bil včeraj cel dan dobre volje. V bistvu je samo 1x bruhal prejšnjo noč. lahko mu je res kej ostalo na želodčku. ma kdo bi vedu, ki obstajajo tudi neke enodnevne viroze, pojma nimam. No ma ni važno, važno, da je mimo.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|