pina-1 -> RE: Februarski sončki 2008 2.del! (8.9.2009 12:53:16)
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma se mi pije ena kava, ma mi je nima kdo skuhat. Sem zadnjič rekla mojmu, da moj tata vedno mami skuha kavo.[sm=smiley36.gif] jaz bi tudi eno kavo.... grem zdej na avtomat da mi jo skuha. Pridi dol pa jo skuha tudi tebi. ja če bi bla bliže, bi takoj uletela.[sm=smiley13.gif] pa kaj je zate 20 min... za dobro kafe in družbooooo ja ni dostim, ma moram pizzo nardit in še prah pobrisat, če mi bo v vaši družbi ratalo.[sm=smiley36.gif] a zopet jamrašp al kaj?[sm=jezicek.gif] ej stara, ma sem prav vedla, kaj mi boš napisala. ne ne jamram, ki rada delam pizzo, malčič pa le jamram, ki si moram sama skuhat kafe [sm=smiley36.gif] a jaz sem pa mislila, da jamraš ker moraš prah pobrisat[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] za kafe pa nič ne jamraj, ker sem ti ga dobrosrčno ponudla, pa si ga hladnokrvno zavrnila[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|