|
July08 -> RE: Junijski sončki 2009 (23.9.2009 10:07:34)
|
Pozdravljene! Jaz sem ravno pri "zajtrku", čeprav sem že od 6h pokonci. Julija je prehlajena in kašlja. Odkar sta fanta od 1. septembra v vrtcu, smo bolj ali manj vsi prehlajeni. Dva dni nazaj je imela Julija celo vročino, izmerila sem ji 38,4 v ušesu in ker je neprestano jokala, sem ji dala svečko. Potem se je umirila in zaspala za 3 ure, in se zbudila nasmejana. Meni je prav zoprno to prehodno obdobje ravno zaradi viroz, prehladov,... Ko peljem fanta v vrtec so vsi otroci šmrkasti in kašljajo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Upam, da ne bo prišla še kakšna gripa... Ko berem, kaj vse že počnejo vaši otročki, sem kar presenečena. Julija se še nič ne obrača, dviguje tudi bolj malo. Zelo rada opazuje različne igračke, prime jih pa bolj po naključju. Seveda bodo pa vse vse obvladali ob pravem času. Jaz raje vidim, da gre ta razvoj bolj počasi. Prvi sin je bil namreč zelo hiter, z vsem je prehiteval, tudi shodil je pri 9,5 mes., potem je pa ves čas padal in bil neroden. Drugi je bil bolj počasen, bolj siguren, pa mi je bilo bolj fajn.
|
|
|
|