|
Janci F -> RE: Junijski sončki 2009 (8.10.2009 20:43:09)
|
Kdaj spat? mislim, da je najboljši način, da opazujemo svoje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], ki nam zelo dobro pokažejo kdaj so utrujeni in kako jim najbolj paše. Nikakor pa ne ve soseda, babica ali pa tašča kaj je najboljše za našega otroka. Jaz se držim pravila, da poslušam vse nasvete, upoštevam pa tiste, s katerimi se strinjam. Kako zaspi? Tom občasno zaspi med hranjenjem, ponavadi pa šele v postelji, kamor ga položiva občasno tudi popolnoma budnega. Če je ful zaspan ga samo položiva v posteljo in mu dava dudo, če pa je še ful buden mu pa še prižgava zvezdico. ki potem nekaj časa proecira medvedke. Vendar vedno hitro zaspi. Skušam se držati pravila, da ko daš otroka enkrat v posteljo ga ne odneseš več ven iz sobe. Ponavadi Tom brez težav zaspi, se je pa že zgodilo, da je začel jokat in takrat ga vzamem iz postelje, potolažim in položim na ramo, ker ga običajno muči se kakšen mehurček in ko podre kupček je vse ok. Nato ga položim nazaj v posteljo in če spet joka ga malo pobožam, mu kaj zapojem in zaspi. Sem mu pa tudi že dala čaj za lahko noč, če ni mogel zaspat. deja777 - mogoče bi bilo pa pametno, da nasloviš zadovoljstvo zaposlenih v določeni dejavnosti, da ni točno ime podjetja. Jaz bi ti predlagala, da se obrneš na več podjetij in odločilnim poveš, da jim boš posredovala ugotovitve in tako bodo imeli oni tudi korist od tega.
|
|
|
|