tecka -> RE: Junijski sončki 2009 (13.8.2009 11:43:46)
|
Tehtnica: jaz jo imam, pa mi ni žal, ker imava že od rojstva težave s hranjenjem. Je pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] v tem, da večinoma prodajajo tehtnice z natančnostjo 20 g, kar je pri tako majhnih otrocih čisto premalo natančno. Čisto na začetku mi je tehtnico posodila tudi patronažna, pa je to bolj tako za orientacijo. Bačko, če te zanima samo, koliko se je zredila ob mesecu pa ti svetujem, da pokličeš pediatra in prosiš samo za tehtanje (pri nas to delajo), ali pokličeš patronažno, pa ga pride stehtat (ali pa greš ti v zd), samo za orientacijo je pa dovolj že osebna tehtnica. Obstaja pa tudi neka spletna stran tehtnice.si ali .net ali nekaj podobnega, kjer za 10 eur tehtnico najameš za 1 mesec, pa ti jo pripeljejo na dom in potem tudi pridejo iskat. Kaminek: kako je z mlekom? Če se prav spomnim, si se ti odločila, da si črpaš svoje mleko in otroka hraniš samo po steklenički? Kako ti gre črpanje? Naš še kar noče zagrabiti flaše. Danes imamo na srečo pediatra ob 2. mesecu, ker je imel ob 1. mesecu slabe reflekse, upam, da dobimo kakšen pameten nasvet. Čeprav se mi vse bolj dozdeva, da bova prej ko slej pristala na silo samo na flaški.
|
|
|
|