opatija -> RE: Avgustovke 2009 2. del (3.8.2009 17:59:43)
|
Ojla! Flora2 čestitke za Dašo!!!! lepo se cartkejte pa srečno mladi družinici! Sligica dobrodošla! Tudi jaz sem dočakala nevihto, ki pa tud slučajno ni ohladila kot bi si želela. Od mene kar teče, res pa je, da počnem same ogrevalne stvari[sm=smiley36.gif] Najedla sem se kot da bo konc sveta, končno sem zlikala plenice, perem že tretji pralni stroj (pa en me še čaka[sm=zmeden.gif]),spucala sem kopalnico, zdej grem pa sesat. Lub se mi čisto nič ne, ampak me branje vašega čveka tera, da moram mal pohitet. Ful se vam že dogaja, sploh miska, ti si čist divja[sm=smiley36.gif] Kam se ti tok mudi!? Še vsi so pršli ven, ni hudič da bo tudi tvoja bejbika[sm=smiley36.gif] S temle pivom ste me pa čist zakurle. TOOOK bi mi pasuuuu! Čakam [sm=love.gif] da pride iz službe, pol pa na balkonček, noge v luft (izjemoma jest in ne on, ker mi jih vedno podturi da ga moramj čohat[sm=hudicek1.gif]) pol pa pirček[sm=smiley4.gif] Kar čutm kako fajn mrzu bo... Glede oblačenja otročičkov se meni na splošno zdi, da jih večina pretirava. Jaz še vedno ne vem, kaj naj vzamem v porodnišnico za [sm=duda.gif]??? Meni te žabce, pa trenerkice, pa kapce!!!, pa copatki nikakor ne grejo... Vroče je za znoret, v avtu bo sigurno tud vroče in klime lih ne bi nažigala, pol pa še lupinica, ne vem no. Jest kolebam med pajackom s kratkimi hlačkami in kratkimi rokavčki, maksimalno pa tanek body z dolgimi rokavi in hlačke z pokritimi stopalci, tankimi seveda. Če pa slučajno pride do nepričakovane ohladitve bom imela pripravljeno tanko jopico s kapuco in tanko odejico. Zdej pa šibam sesat, da bo tega gnezdenja že enkrat konc. Rada bi še kakšen dan prelenarila in samo crkljala tamaučka, pred vikendom bi šla pa tud jest rada rodit[sm=smiley36.gif] Samo upam, da ne bom spet maratonka, ki teče častni krog, ker je enostavno prevroče! Se bom usmilila [sm=love.gif] in predlagala [sm=sloncek.gif], ker je revež takooo zapostavljen (že DVA dni nisva!!! ... je moj tud razvajen in se sam sebi smili, da je kr noro...). Pri Nikcu ni sicer nič pomagalo, sva teden čez rok vsak dan, pa sem bila klub temu čist zaprta, zdej pa upam, da bo delovalo. Pritisk v hrbtenici je konstantno prisoten, tako da imam občutek, da sem tokrat bližje... Drage moje, držte se!
|
|
|
|