opatija -> RE: Avgustovke 2009 2. del (6.8.2009 9:53:39)
|
Ojla bejbe! Evo mene še vedno 2 v1. Pišuka, zdi se mi, da me boste vse prehitele, pa čeprav imate rok za mano. Pri nas naj bi se zgodilo danes, pa se mi zdi da se nič ne dogaja, razen vetrov, burne prebave in ubijalske zgage[sm=zmeden.gif] Včerajšnji dan je bil kar naelektren. Jaz sem sicer imela izpade peke in sem spekla borovničeve muffine z belo čokolado in malinove mufiine s črno čokolado, za kosilo pa še musako. Popoldne me je oče masiral naj postrižemo Nikca, [sm=love.gif] je zagrabil, jaz sem se strinjala, ker je precej nepraktično da ima malo daljše lase saj se noče brisati in je pogosto zelo poten, poleg tega pa raje vidim da je sedaj bolj na kratko postrižen kot pa v jeseni ko bi bilo že neizbežno. Skratka, dragi je vzel v roke mašinco in zečel malega strižt. Bilo je grozno, Nikec je jokal, jaz prav tako, [sm=love.gif] je bil živčen ker se mu je smilil, ker pa smo začeli je bilo potrebno tudi končati... Skratka groza!!! Nikoli več, od sedaj naprej le še k frizerju! Simonalokar ČESTITKE! Uživajte, pa čim prej okrevaj! Ayo popolnoma te razumem glede Gabriela. Tudi jaz imam podobne občutke glede Nika. Jaz se mu oddolžim s cartkanjem, kadar se stisne k meni ga zasujem z lubčki, on pa hvaležno vrača in govori moj moj[sm=9nebesa.gif] Tolažim se, da nas mečejo hormoni in stvari malo napihnemo. Tako mi je vsaj rekla prijateljica, ki je rodila konec maja in jo je prav tako metalo zaradi prvorojenke. Sedaj pravi, da je vse super in se za nazaj samo smeji. Upam/veselim se, da se bomo tudi me. Za danes pa SREČNO, naj gre kot po maslu!!![sm=pikapoka2.gif] Drnula tudi tebi srečno!!! Naj zmaga pravilna odločitev in da čim prej cartkaš svojega [sm=duda.gif]! eee35 moj [sm=love.gif] je isti. Ko ga pošljem v trgovino mu napišem seznam stvari tako kot si sledijo po policah, za dvomljive stvari mu opišem embalažo, jo pokažem itd, pa vseeno 30% stvari zaj*** Ne vem več ali naj se režim ali naj rjovem[sm=smiley29.gif] Do neke mere me posluša, potem se pa RAM zgleda zabaše in je samo še bib, bib, bib[sm=jezicek.gif] Kaj čmo, kakršni so, naši so[sm=smiley36.gif] Flora2 lepo da si se uspela oglasiti. Čim prej si odpočij, predvsem pa maksimalno uživaj! Glede teže si me malo pomirila. Meni je pred 14 dnevi rekla, da pod 4kg ne bo, pa zgleda da bo še čez rok... Drage moje, grem na vzdrževalno čistko (zgleda je pucanje krinka za reisefiber), danes pa RES spakiram za v porodnišico, potem pa spet pokukam, če so kakšne novičke[sm=smiley1.gif] Lepo se imejte!
|
|
|
|