|
opatija -> RE: Avgustovke 2009 2. del (10.8.2009 15:18:50)
|
Ojla bejbe! Evo mene s pregleda, danes sem 40T pa 4 dni, dogaja se pa še nič. Plodovnice je menda še dovolj, pretoki so OK, mali telovadi na polno, odprta sem pa še vedno le 2 cm. Spodnje hlače imam skos mokre, pa menda to nič ne pomeni. Če do četrtka ne bo nič, naj grem kar v porodnišnico, da bodo tam povedali kako in kaj. Zgodba od prvič se očitno ponavlja. Vse lepo in prav, le tokrat hodim kot pingvin, ker me kolki noro bolijo. Občutek imam, da se piškec skuša zriniti ven. Bolečine od križa po nogi so mi ZELO poznane. Včasih me tako štiha po živcu da se skoraj sesedem. Mah, bo že, mene le takoooo zanima kdaj bo[sm=smiley13.gif] Sedaj sem pa res že zelo nestrpna... Bo zgleda spet [sm=sloncek.gif] na sporedu, čeprav zaenkrat ni videti, da bi kaj pomagalo. Sem totalno okorna, vse me boli, aktivna pa ko zajec[sm=jezicek.gif] Bo vsaj [sm=love.gif] prišel na svoj račun in upam, da bo delovalo na zalogo. Če bo podobno kot prvič, bo kasneje dolgo suša. Po prejšnjem porodu je trajalo 5 MESECEV, da je bilo spet isto kot prej! So me prehitevale kolegice, ki so rodile 3-4 mesece za mano! Šibam kej skuhat, čeprav sem čist uničena. Zunaj je vroče, pa ravnokar se sem nabasala lubenice kot obsedena[sm=smiley29.gif] Lepo se imejte!
|
|
|
|