eee35 -> RE: Avgustovke 2009 2. del (28.6.2009 9:42:48)
|
Ojla, jaz tudi pijem[sm=kava.gif], moj se še valja po postelji, [sm=duda.gif] tudi še spi, ko sem ga božala je dal samo ritko malo ven, zdaj pa spet tiho. Gledam čez okno, kako je, malo smotano vreme, verjetno bo isto kot včeraj, planiramo maleni piknik, še z enim kolegom, fanta se bosta mastila z čevapi, jaz pa komaj čakam, da kakšno bučko, pa malancana zmažem, bom naredila še solatko - paradajs, pa kumare, paprika, malo zelene solate in mlade čebule, bučno olje i kis. Po moje bo božanska[sm=smiley36.gif] Evo - komaj sem vstala, že na hrano mislim. Včeraj itak sem tok pojedla, da čudno, da nisem počila, zgleda, da vseeno imam še kar veliko prostora, pa se mi [sm=duda.gif] pretirano ne valja po želodcu[sm=smiley1.gif] Jaz tudi sem včeraj prala, pa likala, posteljnina je že v predalu, zdaj pa cunjice, kok jaz tega imam...En pralni stroj se suši, po moje bo danes za likat, danes bom prala naslednji. Sem si vse razdelila, najprej sem oprala najmanjše stvari, 56, v drugem bo 62, pol še ostalo, kaj sta mi starša prinesla, pa je še večje. Ne vem, če bom tako pridna, da že zdaj vse to zlikam[sm=smiley36.gif] Šla sem malo po BTC-ju včeraj z eno kolegico, na sokec sva skočili, pa malo sem po trgovinah hodila, čeprav priznam, da se mi več ne da pretirano...Itak samo pleničke gledam, pa krpice za umivanje, pa mila otroška, pa cotke[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|