opatija -> RE: Avgustovke 2009 2. del (24.7.2009 13:16:33)
|
Ojla[sm=nosecka.gif]! Ful ste pridne čvekice. Sem kar debelo pogledala koliko novih strani se je nabralo[sm=smiley36.gif] Go_ta ČESTITKE ZA MALEGA NIKOTA! Lepo se cartkejte!!! Kar oči so se mi orosile, ko se brala očkovo sporočilo. Ne morem vrjeti, da smo že nakoncu in da se je začelo DOGAJAT! Kljub ogromnemu trebuščku in občasnemu slabemu počutju se mi vseeno zdi, da je ful hitro minilo. Do roka imam še trinajst dni, pa nobenega občutka, kdaj in kako se bo začelo/zgodilo. Včeraj ponoči sem imela občutek, da so se začeli popadki in dve uri nisem mogla spati, nato pa se je umirilo. Moram priznati, da me je kar malo stisnilo, ker še nimam vsega 100% pripravljeno. Nekaj stvari bi rada še uredila, vendar mi počasi zmanjkuje enregije, na kar vpliva tale vročina. Vsak dan upam, da bom zaključila z delom za službo, pa še kar ni konca. Tegga imam pa RES že pouhen kufer, ker mi je najtežje sedeti za računalnikom. Vedno bolj se mi zdi nagravžno, da ljudje kar nočejo zaključiti, čeprav vejo da imam čez dva tedna rok. Vse se vleče, ker se je tako težko malo zorganizirati, šibek člen pa izpadem jaz. Odločila sem se, da se od naslednjega tedna naprej se ne mislim več javljati na telefon, sicer me lahko še kdo pokliče v porodno sobo, če je kakšna možnost da bi še to pa to... Idioti! Vidim, da bi nekatere rade čim prej rodile, mene pa daje sentimentalnost, kako bom pogrešala te brcike in mi gre kar na jok. Glede horoskopov, so zelo kompleksna zadeva. Pomemben je namreč še ascendent, luna, ... Horoskope ljudje navadno preveč banalizirajo in jih mečejo v isti koš kot vedeževanje ali trapaste tedenske napovedi. Vsako astrološko znamenje ima pozitivne in negativne lastnosti, kombininacij le teh pa je ogromno. Sicer pa, kdo lahko sodi, kaj je dobro in kaj slabo? Tako drage moje, jaz moram narediti še kakšno kljukico na seznamu opravil pred odhodom v porodnišnico, nato pa moram pripraviti pojedino za ribji piknik. Vsem želim lep in uživaški vikend, če pa bo kje kakšna akcija pa SREČNO!
|
|
|
|