khurde -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (16.7.2009 18:25:33)
|
dan, neki sem brala, sam se nič ne spomnim... sem brala mal prek dneva, zdej pa se mi ne da nazaj gledat. vem sam to, da je mala brita od krtekxx bolna in da ji želim, naj se čimprej pozdravi [sm=smiley31.gif], da je ulla uspešno zaključila depilacijo, bravo ulla [sm=bravo.gif], in da je ronjina tašča cartala malo lejlo, bravo tašča[sm=bravo.gif]. aja, pa kiara je spraševala za komarje, jaz nič ne vem glede tega, pa tut ni lih treba da vem, grejo itak vsi name [sm=hudicek1.gif] in hranjenje, moj čmrlj je po želji, itak se sam doji, je pa nekje na tri ure zdaj. sva se včer z jancci dobile na sprehodu... matr so ti komarji nardil eno slabo delo na mojih nogah... vsa popikana, groza, vse me srbi, pa lih na gležnjih in tam okol, k je najbol zoprno za praskat.[sm=hudicek1.gif] njena meta je en super mali dobrovoljček [sm=smiley1.gif], na koncu sta pa itak obe dekleti spali v slingu. [sm=smiley36.gif] zihr sem hotla še kej napisat, pa sem pozabla [sm=zmeden.gif] vreme je pa super [sm=bravo.gif]
|
|
|
|