barba -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (4.8.2009 11:51:29)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Sicer pa, ko smo že pri šihtih - mene tudi kar malo skrbi, kako bom sfolgala vse skupaj. Mislim, sej vem, da če moreš, da vse narediš...sam čas pa gre in dan ima samo 24 ur. Zdej, če bom imela vsaj približno tak delovni čas, kot pred porodniško, pol bo kar ok. Najkasneje ob 13.30 bom doma. Sicer so pol tukaj še občasne popoldanske obveznosti, ampak tega ni tolko. Je pa res, da bom kar nekaj mogla narediti tudi doma. Bomo videli. Fajn je, ker grem delat šele marca in pol tiste tri mesece preguram pol pa počitnice. Ampak zdej sem pa še na porodniški in si nočem vzet tega fajn filinga. Jah, prfoksi mate polet mal več frej, sam je skoz čez leto en kup stvari. Jst bom mela pa skoz dost. Tud če grem na skrajšan delavnik pr nas to ne pomen lih pol manj dela, ampak čist mal manj.[sm=smiley13.gif], plače je pa ful manj.[sm=hudicek1.gif] Me kar mine ko pomislim, da je še sam 4 mesce porodniške, januarja pa spet delat.[sm=smiley11.gif] Sami lepi otroc[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif]
|
|
|
|