uršika*** -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (5.8.2009 18:32:46)
|
A ti povem cvetko maoje sicer in načeloma v redu tašče: mali je bi star 8 dni, pridejo na obisk mali neki zajamra ko ga ona drži in pravi, lej ga je že razvajen, skoz hoče bit pr mamiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jast šokirana, potem druga izjava pri dveh mesecih, češ da jo tamal ignorira....halo. Ampak tko pač je... to je pa zavist tašč- ker hočejo bit otroku bolj pomembne od mamic. In ja, poznam takšne izjave in še bolj grozne. ženske ne morejo sprejet dejstva, da so na drugem mestu, ne na prvem, ker tam smo me- mamice. če se le da je potrebno potem kje povedat, da ne delamo prav. no, ampak takšnih ekstremov ne delajo več, kot je moja, ki je zamerila, ker sem jaz prvi dan previla Alena in ne ona in da smo bili pri njih prvič na obisku šele ko je bil star 3 tedne in to samo za eno uro. in se sedaj mula že skor 6 mesecev in ne vidi otroka. pač sem najslabša snaha na tem planetu, ker sem mislila, da je to moja pravica, da otroka sama previjem, ko sem prvič z njim doma.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|