khurde -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (14.8.2009 21:07:32)
|
jou, barba, men so kul te igrce. tko, da se npr. zvečer mal odklopim, pa k se mi ne da tv prižgat, ker itak vem, da če bom kak film gledala, ga ne bom do konca, ker me bo vmes mala 100% 5x klicala... pol pa mal tko zvečer zabijem čas, dam možgane na off, pol pa naprej kej druzga počet. sam je problem k se vseh hit naveličam in mi neki ful ni... zdej vrtnarim kak teden, pa me že mal mineva. sej pol k si zgradim idealno farmo al karkol, mi pa ni več do tega, da skrbim zanjo, mi je bv. tko k simsi, men so bili kul sam zato, k sem si lah idealno hišo zgradila [sm=jezicek.gif] uršika, jaz sem spraševala mesec nazaj v c&a, pa so mi rekl, da nič več ne dobijo. ker sem kupila bodije s kratkimi rokavi št. 62-68, zdej bi pa rabla 74-80, pa majo sam jesensko robo. kr neki. nisem si mislila, da moram za otroka že spomlad za čez poletje nabavt [sm=zmeden.gif] ronja je pa na morju, ja. aja, moja se postavlja na nogice, sam ne vem, kako ti misliš. ona se tko, da ima roke na tleh, rit pa v luftu. a to misliš? tko, da ni na kolenih, ampak na stopalih in na vseh štirih. krtekxx, moja je imela probleme z ritko, pa se ni nikakor zacelil, sicer je imela res čisto malo, hb. se je pa šele pol, k sem jo začela brez plenice met, prej pa skor 10 dni brez spremembe. upam, da bo kmal bolje. pa spanje tut [sm=smiley36.gif] ulla, [sm=bravo.gif] za sedenje spetko, sam tvoj je pa ooooooogroooomeeeeeen poba! tvoj te ja pa dobr nafarbu, ja [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|