krtekxx -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (17.6.2009 10:42:58)
|
Punce, ni čudno, da so bile včeraj ponoči nevihte, plohe, toča...matr ste čvekale. AQ - bravo!!! Marmelada: mi bomo 10 kozarcev borovničeve, pa še ene 30 marelične, iz mrgolan, ribeza, malin...naredila jih bo a naša zlata babi=tašča. Ji bom pomagala, če me ne bo napodila, ker po njenem mnenju sedaj res nimam časa za take stvari. Jaz sem pa čist neki depresivna; cele dneve nakaj hišo in okolico spravljam v red, otroke pedenam, nimam nič časa ne zase ne za moža, ful sem zmatrana (že ta drugo kavo danes sem spila). Pri frizerju sem zadnjič bila oktobra 2007. Posledično so lasje precej dolgi in tudi zavozlani. Sem mislila it ta teden, pa nimam avta...no, sej avta tako sploh nikoli nimam, temveč le eno 6 m dolgo in 2,5 m visoko kišto brez oken ob straneh in zadaj. Pa vozi to, če si babnca. In poleg tega mam še slabo vest, ker nič za službo ne naredim - pri nas živimo bolj od projektov in projekte je treba na zalogo prijavljat...sicer me moji pridni sodelavci pišejo gor...ma skozi in povsod se samo šlepam. Res sem depresivna. Sonček, a bi šla v petek na kolo z mano, če dobim varuško? Kolegica je v sredo rodila in pojamrala, da ta mali hoče jesti na 2-3ure. Bi ji najraje predlagala zamenjavo: naša punca namreč je na 2 uri, pa še eno malico vmes. Ponoči ima pa včasih kake take, da jo odložim sito v posteljico, čez 20 minut bi pa ona spet ene parkrat potegnila. kljub temu, da zvečer ob 7h poje ene 2 dcl kake zelenjavno-polentne ali krompirjeve mesanice. Upam, da nobena ni prišla do sem in vse to jamranje prebrala.
|
|
|
|