Zvezdica -> RE: Januarčice in januarčki 2009/II. del (8.7.2009 21:46:28)
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 jancci in verjetno še prov slan, tko kt za nas bemti no...pa kaj jim je?!?! moram priznat da sta moja mami in tašča kar modro tiho...ker vesta da bi iz oči streljala [sm=smiley1.gif] sem imela pa patronažno danes na obisku, je vse lepo povedala. pa sva mal o glutenu rekle - nč novga. no, ona je opravila svojo dolžnost, men pa mal osvežila spomin[sm=smiley1.gif] Je pa pohavalila patrika, da kako je gibčen. Valjda se mu je lih takrat utrgal in se je kotalil po tleh k da bi bil mal zadet. Res je blo smešno. SREČANJE V petek skor 100% pridemo, liam se sicer prtožuje k bo tok dojenčkov, ampak se bova že zrihtala. IGRAČE - naš liam ima vsega boga, vse kar ma muller in BC - če sem čist iskrena [sm=smiley13.gif]. moj mož ni normalen včasih, no večkrat, ampak je pa res da smo veliko igrač že zdajali v vrtec pa na karitas, lih en mečemo stran. Seveda po 5ih letih nabavljanja vsemogoče krame sva se naučila pametno kupovat. [sm=smiley1.gif] Torej patrik razen lesenih kock ne dobi nič novega, legota imamo za izvoz, ma vse mamo. je pa res da imao veliko "pametnih" igrač, kock. Do drugega leta so pa itak prevladovale lesene igrače. jah, takle mamo. AM - mene zanima naslednje, naš mali je skoz lačen, imava milumil, aptamila še pogleda ne, ampak on je na 2 uri. kaj naj mu dam že 2jko? Mislim, ne vem kaj nardit. Še vedno sva na zelenjavi, ker mu full tekne, tko da mu bom verjetno začela pred spanjem dajati riževo kašico. kaj pravite? Grem krekerje iskat...danes me neka čudna lakota daje - skoz jem.
|
|
|
|