RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?



Sporočilo


Nea_teja_ -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (18.6.2009 13:33:15)

Sem bila zadnjič v Baby centru ,ko sta prišla dedek in babica ,da so januarja kupili Plikota z vsem komplet kot darilo hčerki.Skratka ta voziček je bil tudi že nevem kolikokrat na servisu pa ni bilo nič popravljenega sedaj sta imela pa dovolj in sta zahtevala nazaj denar oz nov voziček in jima je prodajalka rekla da naj ga pripeljeta vmes poklicala na servis se zmenila za dobropis in zadeva je bila urejena.




Anonimen -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (18.6.2009 13:37:08)

Mi smo imeli pa težave z našim Mutsy-jem, ker je začel po 4ih mesecih uporabe blazno škripat. Je bil enkrat na servisu in so ga "popravili", pa ni bilo nič boljše ... smo ga peljali šeenkrat in zahtevali novo ogrodje in smo ga dobili BP.




vika1 -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (19.6.2009 0:47:22)

IZVIRNO SPOROČILO: zvezdica222

mi pa imamo ta voziček in sicer stalno v uporabi-tudi čez drn in strn, pa nobenih problemov...[sm=bravo.gif]


Podpis (jane slalom pro)




ksena2 -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (21.6.2009 15:33:58)

Presneta reč, ko kupiš nov voziček za tisto leto ali dve, kot ga res rabiš, ne sme bit nič narobe! Kakšna garancija, kakšno čakanje in servis! Otrok mora ven vsak dan. Denar nazaj in zamenjat za kaj drugega, to mora trgovina  naredit, če kupiš novega in ni v skladu z obljubami. Jaz sem dobila Jane voziček iz druge roke od prijatlce za pol cene, je bil preizkušen in so mu kolesa in bremze v redu delale, je pa blago grdo obledelo in po pravici povedano je bil  zaradi zbledelosti videti star in znucan v primerjavi z drugimi vozički na promenadi, samo jaz se ne sekiram zaradi tega. Je pa fajn za zložit v avto, ni pretežek. Košarico ima popolnoma premajhno za vsakodnevne nakupe.




Dragana28 -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (26.11.2009 20:18:55)

Pozdravljene punce,

upam, da ste uredile svoje reklamacije pri vozičkih, ker jaz se še samo z vozičkom ukvarjam [sm=smiley36.gif] poleg mojega sončka seveda. On je pred vozičkom [sm=smiley36.gif].

Jaz pa imam Brevi Ovo voziček, ki sem ga kupila junija, ampak sem ga začela uporabljati avgusta in od takrat pa do zdaj je bil 4x v servisu.

1. lupinica, ker je strehica padala
2. ogrodje se je težko zapiralo, voziček piska na vhodu trgovine HM, gobica na ročaju se je strgala
3.ponovno težko zapiranje, piska
4. težko zapiranje,piska

samo s.... imam z tem vozičkom in je prav tako stal 700 eur.

Vsakič sem dobila isti odgovor: voziček se popolnoma vredu zapira, strgana gobica je stvar poškodbe, piskanje ni okvara vozička, ampak trgovine oz. lahko piskajo tudi ključi.

MiSLIM HALOOOOOOO! A potem vsi vozički piskajo v HM. Najprej sem res mislila, da je kaj takega v torbi in sem tamalega ven vzela, izpraznila torbo in šla not. Ja valda je zapiskalo. Torej je nekaj na vozičku, ker z nadomestnim sem pa lahko normalno šla v HM i ni nič piskalo. Moj pa tuli, kot da sem pol trgovine pokradla. [sm=hudicek1.gif]

Kar se pa tiče zapiranja pa niso ugotovili napake, ker se pri njih vedno dobro zapira. Ja čudno, če pa v Pikapolonici Celje ga tri niso mogle sestavit, tako da nisem jaz nesposobna. Ko da je ne vem kakšna umetnost stisniti dva gumba in voziček zložit. Je pa zanimivo, da vsakič, ko sem ga dobila nazaj, se je voziček začuda začel lepo sestavljat in to je trajalo nekje 14 dni, potem pa ponovno začne štekat. Zdaj, ko sem ga dobila nazaj se mi tako lepo zlaga, da se nov ni tako lepo zlagal. Pa kao niso nič popravljali, ampak so samo gobico zamenjali. Pa točno vidi se, da so zamenjali cel ročaj. Mislim, da delajo norca iz mene, ampak ne bodo dolgo [sm=hudicek.gif], ker zdaj grem direkt na tržno inšpekcijo in bom zahtevala denar nazaj, ampak moram počakat, da mi zapiranje ponovno začne štekat, kar pa sigurno bo.

Vas pa vsekakor obvestim kako bom zadevo uredila.

[sm=sloncek.gif]




poli* -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (26.11.2009 20:40:31)

No, jaz verjamem, da je kakšen procent vozičkov z napako oz., da gre vse narobe... ampak, ker vozički res niso poceni, bi morali vsako težavo resno jemati! Če bi se napaka ponovila, bi morali nemudoma zamenjati del, če ne pa cel voziček.
Sem na strani uporabnic, ker nas imajo včasih res za norca.
Poročajte, kako sste rešile




sanip -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (22.12.2009 14:06:57)

Ojla punce. Jest mam tud eno vprašanje glede vozička Jane. Mi smo sicer kupili rabljenega, in vse dela OK hvala bogu, me pa moti da je barva strehice zelo zbledela. Pa me zanima (ena je že pisala) glede dokupa samo športnega dela brez podvozja ali je mogoče. Tudi sama bi ga sicer prebarvala samo mi je malo panike da nebo pol tak kot mora biti. Ali mi lahko katera posreduje številko servisa da bi povprašala če se da kupiti samo športni del...hvala




smeshka -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (27.12.2009 13:48:03)

Hei punce!



No, tudi mi smo se odločili za Jane voziček. upam res, da ne bo problemov... Držim pa s tistimi, ki imajo probleme. Res, pritožte se, ker je to vaša pravica, da dobite denar nazaj. Samo včasih je potrebno biti res vztrajen.


Jaz bi imela eno vprašanje - mi bi imele za Jane slalom Pro lupinico nastavek Isofix. Ker novi pride v trgovini okoli 200 evrov ali celo nekaj prek, me zanima, če ga je katera, ki ga ne rabi več, pripravljena prodat? Slišala sem namreč, da je Isofix precej boljši kot da lupinico pripneš s pasom, samo 200 evrov za 6 mesecev pa mislim da je res preveč. No, če ima katera in je pripravljena prodat, bi lepo prosila.


Lp




veselka -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (28.3.2010 20:47:34)

oj,

tudi mi gremo na našem janetu reklamirat strehico, ker folija po šivu razpada [sm=smiley13.gif]
z zavoro je pa tako, da moraš zregulirat neke šraufe, podobno kot na biciklu.

vem pa da je tema že stara, pa bi vseeno popravila, ne stane voziček 700 eur (oz. 760 izven akcije, vsaj ko smo mi kupovali), ampak cel komplet (voziček+lupinica+košara).

lp




jana84 -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (30.3.2010 14:49:54)

Ajoj, kaj berem. Ne mi nimamo tega vozička. KO smo kupovali voziček, se mi je ta zelo dopadel, vendar ko sem vidla ceno, sem rekla, ne hvala.

Kupla sem voziček na e-bayu za 350EUR skupaj s poštnino in ga guram že eno leto in pol po asfaltu, makedamu, travi, gozdu...Kamorkoli nam pač pride...In nima niti nitke, da bi mu visela z blaga...

Tako da vam pravim: ni vse v ceni! Nekateri proizvajalci pač nabijajo ceno na račun ne vem česa...In potem pa take reklamacije in ne vem še kaj. Jaz bi prodajalcu vrat zavila, če bi mi rekel, da bom en teden brez vozička!!!




sassyka -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (3.6.2010 14:02:09)

Hey mamice!

Na žalost sem tudi sama ena izmed mnogih nezadovoljnih uporabnic vozička Jane slalom pro. Pa sej ne rečem. Se zgodi da maš smolo in se na kupljenem izdelku pojavi napaka (čeprov naj se na izdelku za 700eurov ne bi smela). Ampak ko ti pa na servisu vozička ne popravijo in ti kljub temu zagotavljajo, da je brezhiben pa ti začnejo sivet lasje.
V opozorilo vsem, ki se še odločate o nakupu sem naredila posnetek mojega vozička dan po tistem ko smo ga dobili nazaj iz servisa. Pa naj še kdo reče, da se otrok lahko pelje
v takem vozu:((((

http://www.youtube.com/watch?v=_SIuWrLrWtQ






Masha_M -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (3.6.2010 14:11:25)

sassyka: Tole pa zgleda res grozno. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley19.gif[/image] Predvsem pa verjamem, da je frustrirajoče. Kaj so odgovorili v Pikapolonici? Ne morejo valda trditi, da okvara ne obstaja oz. da so jo odpravili, če je pa TAKO ZELO očitno, da se vse maje kot pasja jajca. Svetujem kak informativni klic na Zvezo potrošnikov Slovenije. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

P.S. Jaz sicer nisem zelo tehničen človek, je pa moj dragi ob ogledu takoj rekel, da mu zgleda kot da je kolo izven centra in da zna biti narobe nataknjeno. Ste to že preverjali (skoraj gotovo sicer ste, ali pa vsaj na servisu, ma vseeno ne škodi vprašat)? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




sassyka -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (4.6.2010 14:48:24)

Živjo!

Ja tole vse skupaj je pršlo do te mere, da sem podala prijavo na tržno inšpekcijo, ker sm klicala na servis parkrat in une ženske kr neki bluzijo: Uglavnm sm zahtevala denar nazaj oni pa so mi zej kao vozk popravl in mi spet garantirao da je brezhiben. Ja pa kva še!Da bom šla na makadam pa bo spet isto. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]
Drgač pa nej bi bla vilca odšravfana. A zej se mi bo vsakič na makadamu to zgodil al kaj. In sm jim težila, da nočem da ga spet popravlajo ampak da hočem denar nazaj. No in zej bo to tržni inšpektor naprej urejov. Na Uradu za varstvo potrošnikov so mi rekl, da mama pravico zahtevat denar nazaj. zej pa čakamo kaj bo.

Uglavnm sm zlo razočarana nad vozičkom, še bolj pa nad servisom.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]








Masha_M -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (4.6.2010 14:54:43)

Držim pesti da dobro in uspešno zrihtate!




sassyka -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (21.6.2010 16:32:49)

Hojla!

Nej povem, da nam je po ostrem posredovanju inšpektorja uspelo dobiti nazaj kupnino za voziček. Res sem vesela, da sem se znebila tega jajca:)) Sam pa trajajo teli postopki. To morš bit res vztrajen ker drgač ni nč. Uvozniki pa vedo, da nimajo mamice energije in časa za take stvari in jih majo tako dobesedno za norca.
Uglavnm mamice preden uveljavljate reklamacijo za katerokoli stvar si poglejte Zakon o varstvu potrošnikov kakšne pravice imate.

Zej mamo maxi cosi mura3 in je zakon. Res se ne morta primerjat ta dva voza.
Hvala ker si držala pesti. je pomagal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lp
Saša




Masha_M -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (21.6.2010 18:31:14)

Super, čestitke! Naš vozek sicer še čaka v kleti na svojega šoferja in upam, da bomo bolj zadovoljni kot vi. V nasprotnem primeru nam pa znajo prav priti tvoje izkušnje!

Uživajte z malčkom in lep pozdravček!





julka8 -> RE: Voziček Jane - reklamacija 4-tič!!! (23.6.2010 12:58:44)

IZVIRNO SPOROČILO: sassyka

Hojla!

Nej povem, da nam je po ostrem posredovanju inšpektorja uspelo dobiti nazaj kupnino za voziček. Res sem vesela, da sem se znebila tega jajca:)) Sam pa trajajo teli postopki. To morš bit res vztrajen ker drgač ni nč. Uvozniki pa vedo, da nimajo mamice energije in časa za take stvari in jih majo tako dobesedno za norca.
Uglavnm mamice preden uveljavljate reklamacijo za katerokoli stvar si poglejte Zakon o varstvu potrošnikov kakšne pravice imate.

Zej mamo maxi cosi mura3 in je zakon. Res se ne morta primerjat ta dva voza.
Hvala ker si držala pesti. je pomagal[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Lp
Saša



čestitke da vam je uspelo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] mi mamo tut v uporabi jane slalom pro - ene 2 mesca in smo zaenkrat zadovoljni in upam da tko tut ostane, da ne bomo mel kakih takih problemov k vi.. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]




Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]