witto -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del (13.7.2009 21:09:56)
|
Majchy23, ampak jast sem ti javila mere, bilo je 4.7. pa še sem napisala tudi, da smo dva zobeka dobili. Nove pa so: 5 mesec,7480kg,in 74cm. Ne se jezit[sm=smiley2.gif]. Ampak veš, meni se sploh ne zdi, da niste vredne,da bi klepetale z vami. Nevem za druge, tiste ki se ne javljajo, govorim zase, jas se oglasim, in bi rada počvekala z vami, ki ste meni fajn babe, ampak kaj, ko kaj napišem, ali vse izginete[sm=zmeden2.gif], ali pa ni odgovora na moj post[sm=smiley14.gif], in potem se sprašujem, ali sem mogoče kaj takega napisala[sm=zmeden.gif]. Nevem no, nazadnje,sem dobila vsaj tak občutek. Tu pa tam pokukam v vaše albume, in vidim , da so vaši sončki čudoviti otroci, ki ste (smo) jih tako nestrpno pričakovali, tudi jast bi včasih prilepila kakšno slikico, nazadnje pa ko sem to poskušala, mi ni in ni šlo[sm=hudicek1.gif] (bjonda) Tako, da razen v albumu, nimam nikjer drugih slik. Ne bit huda name Majchy23[sm=zardeva.gif]. Res pa je, da utegnem prit do računalnika le zvečer,ko malega dam v mižule, in še takrat se moram dajat z mojim,ker on se zvečer vsede pred računalnik in igra neko igro, in se prav zgubi notri,in so večeri,ko je gor tudi do 1-2 zjutraj[sm=hudicek1.gif], takrat pa jas popi.......[sm=grrr.gif][sm=hudicek1.gif][sm=smiley35.gif][sm=smiley15.gif]. V četrtek mi je Matija zakuhal na 38.8.c,in sem mu ob polnoči dala svečko, in ko sem ob 2.30. spet kontrolirala temperaturo, je bil on še na računalniku.......... [sm=smiley35.gif][sm=smiley26.gif].Sem kar zagrozila, da bom kable prerezala, če se nebo malo umiril[sm=hudicek1.gif] Tako, da še enkrat ne bit huda,sem že obljubila, da se bom več javljala[sm=smiley9.gif]
|
|
|
|