MIHAILO -> RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 4.del (3.7.2009 10:39:39)
|
Pozdravljene...nocka prespana do 8h(vmes seveda zbujanje za jest[sm=smiley36.gif])...zvecr pa je zaspal ob 20h se ob 22h zbudil in ni zaspal do 23:30h...sploh nisem vec vedla kako naj ga uspavam... FULL LEPE SLIKICEEEEE KATJUSA a lahko se meni kaksno posljes ,ce jih mas se?Super za bazen,se meni tudi lusta[sm=smiley1.gif]Pa ne dviguj teske stvari(kaj ce si pa [sm=nosecka.gif][sm=smiley1.gif])...cuvi se MAJCHY dobrodosla nazaj,pa je blo res mal cudno brez tebe,si kr glavna na rr(cvekica)[sm=smiley36.gif]Smo te pogresali...pa se kaksne slikice nam prilimaj Ursa Ste bili ze na sprehodu?lepo... Shuka in SUNY Mihailo preden zaspi,joka,z rokicami krili da ce sem blizu kr "šamar" dobim [sm=smiley36.gif]uglavnem je full pridn dojencek in sam lezi v posteljici in se pogovarja ampak ,ko je cas za spat je obupppp...ce vcasih po kopanju in hranjenu sam zaspi sem tok srecna ,se pol kr ulezemo se midva z lubijem ,da se ja ne bo zbudu...tko ,da sva ze veckrat zaspala ob 20h[sm=smiley36.gif] TAMIKA zelim ti vse soncne dni na morju in veliko uzitkov s tvojo druzino...kako mora bit lustno imet 4 otroke[sm=9nebesa.gif]To je moja zelja...[sm=smiley9.gif] No tko midva sva ustala ob 8h ,kot sem ze napisala,sem nahranila sebe [sm=smiley36.gif] nato se [sm=duda.gif] in sem sla v akcijo za ciscenjem...vse posesala,prah pobrisala,kopalnico ocistila ostala mi je samo se kuhinja(se spomnim urse,ker ko rece da gre pospravljat je to ponavadi kuhinja [sm=smiley36.gif]) in nekaj cot od vceraj za zlikat,ampak to bom proti veceru...kosilo mi ni treba danes kuhati imam od vceraj pasto ,tko ,da jo sam pogrejem in solato naredim...Jutri in v ndeljo se gremo pa v Zrece kopati,upam,da bo lepo vreme...[sm=bravo.gif]
|
|
|
|