mati samohranilka in štipendija (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja



Sporočilo


bibalezung -> mati samohranilka in štipendija (19.6.2009 14:23:16)

Neka znanka mi je danes povedala, da je "kao" samohranilka in da se namerava letos vpisati na faks ta pa ta in na ta način vlečti štipendijo. Jaz pa ji rečem da je štipedijo potrebno vrniti če ne zaključiš študija v nekem določenem času. On pa meni, da samohranilke štipedije ne rabijo vračati.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]Halo!! Zaj pa mi prosim povejte ali je to res ali me na...... Nisem ji fovš denarja samo to je v posmeh vsem tistim,ki štipedije nismo dobili ker smo presegali ceznus za par tolarjev.




Anonimen -> RE: mati samohranilka in štipendija (19.6.2009 14:32:41)

štipendija se vrača, pa če si samohranilka ali ne. edino ti mogoče zamaknejo vračilo za kakšen mesec al pa dajo na več manjših obrokov.




Anonimen -> RE: mati samohranilka in štipendija (19.6.2009 14:49:43)

IZVIRNO SPOROČILO: bibalezung

Neka znanka mi je danes povedala, da je "kao" samohranilka in da se namerava letos vpisati na faks ta pa ta in na ta način vlečti štipendijo. Jaz pa ji rečem da je štipedijo potrebno vrniti če ne zaključiš študija v nekem določenem času. On pa meni, da samohranilke štipedije ne rabijo vračati.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Halo!! Zaj pa mi prosim povejte ali je to res ali me na...... Nisem ji fovš denarja samo to je v posmeh vsem tistim,ki štipedije nismo dobili ker smo presegali ceznus za par tolarjev.


Poznam 2 taki ja, so prosile za odpis in so odpisali. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]




Stran: [1]