Alenka_ -> RE: Septemberski sončki 2008 - 8.del (14.7.2009 7:56:29)
|
dobro jutro! Meta in fiši dobrodošli nazaj! super je slišat (brat), da ste se imeli fino! sem vesela za vas, da vam je dopust super uspel! Lovro je tak luštkan frajer na slikah, bravo za zobke in za 10mesečnico! Fiši: [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za podaljšanje! je pa res super novica!!! kar se pa dopustovanja brez otrok tiče pa je meni to tudi povsem mimo. no, za kak večer ali pa čez noč mi ni nič hudega... če le otrok sam hoče iti. siliti pa Sare ne mislim, da bi spala pri babicah... ko bo sama hotla, takrat bo tudi tako. midva sicer zaenkrat nimava nobene potrebe pa kakem "frej" večeru, ko pa bo Sara starejša pa bomo videli. če bo želela bo šla, če pa ne pa ne. poznam kar nekaj staršev, ki si privoščijo dopust v ameriki, turčiji in egiptu za 3 tedne, otroke pa k babicam... to zame ni to. pa ne samo za dopust... vsak vikend, če le gre, pustijo otroke drugje, sami pa gredo na izlete... halooo?? imajo otroke samo takrat, ko jim paše, drugače pa jih dajo nekam. na to sem pa fuuuuuuuul alergična. če si se odločil za otroka pol si se odločil za drugačno življenje. ni več tako frej kot prej, je pa zato čisto drugačni in lepši čar, če greš na dopust, izlete z otroci. meni je prav super, kadar gremo S Saro tja, kjer še ni bila in je vedno navdušena. kaj še hočem lepšega? pa tudi nikakor ne bi bila sproščena na takem dopustu... to bi bila prava muka zame... Olivija: [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za zvezdice!
|
|
|
|