pocka -> RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del (24.7.2009 14:06:01)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Steffi IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Steffi Jutro, krema za sončenje o tem ste že govorile tu ali na FB. Pohvalile ste kremo od Mustele. Meni je v lekarni ni hotela dati za tako mičkenega otročka, saj je za otročke po 36 mesecu. Priporočala pa je kremo od ILRIDO. A jo katera pozna? Tudi lekarne niso več kar so nekdaj bile, tudi tukaj je prevladala komerciala, njihova mnenja ne slonijo zgolj na strokovnosti, ampak je prisoten komerciala. temenice Kaj je bolj učinkovito krema ali šampon v peni od mustele za temenice? na kremi od mustele za sončenje piše da je od 0 naprej, do dveh let. mogočle ti je ona ponujala že naslednjo - od dveh naprej. sicer se pa mnenja zelo razlikujejo, ampak nekak do 6 mesecev so vsi skeptični glede mazanja. no rokice pa nogice nekateri še odobravajo, po obrazu pa vsi strogo prepovejo.... jaz sem imela kremo za temenca pa mi je bila ful fajn. je naša imela kar precej pa smo mazali z onim mandljevim oljem pa ni nič pomagalo, krema pa zelo. šampona pa nisem probala. se pa spomnim da je ena napisala (mediuhec al kera), da jim krema ni pomagala... Temenice so popolnoma izginile po uporabi kreme ali se ji še pojavljajo? Tudi jaz sem do sedaj čistila z mandljevim oljem, pa jih nikoli nisem mogla popolnoma očisti in vedno več jih ima... Taj jih res ima dosti... mi imamo šampon od Mustele, taka pena je...nasvet ti lahko dam, probaj, nam je pomagalo, preden ga boš kopala, ga kako urco prej fajn namaži z oljem po lasišču, preden gresta v banjico, pa to fajn z glavničkom dol "postrgaj"[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], umij ga s tem šamponom...mi smo morali ta postopek večkrat ponoviti in se niso več pojavile,po tistem,ko smo vse ščistili...ampak ga pa vedno,ko se kopamo s tem šamponom umijem po laskih...pri Taji (se spet ponavljam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]) smo enako delali in jih je imela samo enkrat in nikoli več...šampon pa nam je trajalo več kot do enega leta...priporočam
|
|
|
|