Najaa -> RE: Marčevski zvončki in trobentice II.del (31.7.2009 22:19:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Babike nekaj vam moram povedat.Mojadva oba spita na trebuhu jaz pa lečem ko norc od kompa do sobe ker se bojim in gledam če še dihata.Pa saj se že nekak zritata samo mene je strah ko psa.Pa nič ne morem pomagat če jih obrnem je hop in sta že spet na trebuhu.Še ena neprespana noč me čaka. Mene je tud blo tega strah, sam pri teh mesecih se ni treba več bat. Panika je (še posebej pri nedonošenih) tiste prve mesece oz. tedne, ko so še res tako švoh, da bi mogoče pozabli dihat ali če bi se začeli dušiti, da se ne bi mogli dvignit in zadihat. Zdaj, ko se sama obračata, pa te sploh ni treba bit strah. Nika se še ne obrne na trebušček in je tudi še ne dajem spat tako. Ko se bo sama obrnila jo bom pa pustila. Lija tudi ne. Pa mi je sestra v P. rekla, da naj ne paničarim, da ni z njo nič narobe..sa ima še čas. Jaz pa sem že mislila, da sma kaj v zaostanku. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] V bistvu se najprej obrnejo s hrbta na trebušček. Ampak Nika se je prej začela s trebuščka na hrbet. Ma ne, nič nista v zaostanku. Prej ko slej se bo začela obračat. Pol te bo pa še bolj strah, da se ne zvrne na tla.
|
|
|
|