Collistarjeva dekorativna kozmetika (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Lepota in moda

Sporočilo

Klemy82 -> Collistarjeva dekorativna kozmetika (21.6.2009 19:15:38)

Ok, vem, da je o tej kozmetiki že bilo govora, vendar ne najdem tiste teme[sm=smiley1.gif] pa odpiram novo.
Zanima me, če katera ve, kje se v Ljubljani da kupit njihovo dekorativno kozmetiko. V Muellerju imajo samo kremice, kozmetike pa ne. Tudi v Dm je ni. V Nami tudi nisem videla, da bi imeli... kam naj še grem pogledat?[sm=zmeden.gif]

Lunka -> RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika (21.6.2009 19:49:20)

V Limoniju imajo

Klemy82 -> RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika (21.6.2009 19:55:53)

No, tam pa res še nisem bila. [sm=smiley36.gif] Hvala, Lunka. A v centru Lj je še Limonijeva drogerija al se morm lih do btcja fijakat?
( Imam namreč grozen odpor do šoping centrov zadnje čase. Mi kar slabo rata če morm it...[sm=jezicek.gif])

Felicita -> RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika (21.6.2009 19:57:19)

je ja, na stritarjevi (?) blizu maistrata.

Klemy82 -> RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika (21.6.2009 20:12:15)

Ja, ja, vem kje misliš Felicita. Hvala. grem v akcijo jutri...

tajtaja -> RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika (21.6.2009 21:13:26)

Lahko še zame kupiš, mi je glih pudra zmanjkalo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Klemy82 -> RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika (21.6.2009 21:24:32)

[sm=smiley1.gif]..hmmm... kako se pa obnesejo njihovi pudri?
Tudi to sem hotela malo pofirbcat it, ker zdaj imam ene testerčke od njih za šminko pa so mi super in grem kupit.[sm=smiley1.gif]
Jaz imam grozne probleme sploh najdit en puder, da mi je odtenek kul-ne pretemen in ne presvetel, da izgledam še huj kot brez njega[sm=smiley36.gif]...pa da je obstojen in da po možnosti še kaj prekrije in ne izsuši kože.
Te razne Jade in Manhattan variante so mi čist [sm=smiley21.gif] in ne kupim čist nič več. Ker ta uhinohsplohnajnaj puder, ki so mi ga uturile babe v Muellerju je izpod kritike in bi najraje nazaj nesla. Koža se mi sredi dneva začne kar svaljkat dol...[sm=smiley13.gif] pa sem rekla, da imam suho in občutljivo kožo!![sm=hudicek1.gif]

asso -> RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika (22.6.2009 7:59:35)

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

[sm=smiley1.gif] ..hmmm... kako se pa obnesejo njihovi pudri?
Tudi to sem hotela malo pofirbcat it, ker zdaj imam ene testerčke od njih za šminko pa so mi super in grem kupit.[sm=smiley1.gif]
Jaz imam grozne probleme sploh najdit en puder, da mi je odtenek kul-ne pretemen in ne presvetel, da izgledam še huj kot brez njega[sm=smiley36.gif] ...pa da je obstojen in da po možnosti še kaj prekrije in ne izsuši kože.
Te razne Jade in Manhattan variante so mi čist [sm=smiley21.gif] in ne kupim čist nič več. Ker ta uhinohsplohnajnaj puder, ki so mi ga uturile babe v Muellerju je izpod kritike in bi najraje nazaj nesla. Koža se mi sredi dneva začne kar svaljkat dol...[sm=smiley13.gif] pa sem rekla, da imam suho in občutljivo kožo!![sm=hudicek1.gif]

Pa zakaj ne izbrati naravnega pudra? Npr. Dr. Hauschka... glih tako dober kot "umetni" oz. še boljši in cena je tudi glih tam, če ne še ceneje...

Jaz sem iz Biotherma in Lancastra prešaltala na to in nimam pripomb... Pa še koža mi je hvaležna in denarnica tud[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Klemy82 -> RE: Collistarjeva dekorativna kozmetika (22.6.2009 19:30:53)

asso, hvala za predlog. O tehle mineralnih podlagah že en čas tudi sama razmišljam.

No, da poročam[sm=smiley36.gif].. da ne bo slučajno katera iskala collistarjeve kozmetike v Limoniju v centru Lj, ker je nimajo.[sm=smiley36.gif] Imajo samo kremice.
So me poslali v City park in ker sem bila slučajno pri volji, sem šla. Kar se Collistarja tiče sem popolnoma razočarana, ker razen pudrov, lakov in par senčk niso imeli nič[sm=zmeden.gif], itak da tisto kar sem jaz iskala so me pa samo gledali..bom kolegico iz Amsterdama poslala v šoping[sm=smiley36.gif]..mi je pa prijazna svetovalka takoj najdla odtenek pudra zame..tako da same pohvale na njihovo usposobljenost in strokovnost. [sm=bravo.gif]
Malo sem še brkljala po Cityu vendar večjih pretresov za mojo denarnico danes ni bilo[sm=smiley36.gif]

Stran: [1]